hur fick jag mitt jobb?

Några här på bloggen har kommenterat och undrat hur jag har fått mitt jobb som bloggredaktör på Nattstad. Så jag tänkte svara på det nu!
I samband med att jag skulle byta till denna bloggportal förra året så blev jag tillfrågad om jag ville börja jobba här. Jag läste media/kommunikation på gymnasiet men den stora anledningen till varför jag fick jobbet var för att jag bloggade och samtidigt brinner för media. De hade koll på mig genom min blogg. När jag blev tillfrågad om jobb här tackade jag givetvis ja och är fortfarande smickrad och stolt över mitt jobb. Detta är trots allt något jag vill syssla med resten av mitt liv, media/kommunikation och gärna lite PR också. 

Mina arbetssysslor har blivit fler och ansvaret större ju längre tid jag jobbat här. Tjänsten jag har är "bloggredaktör" och jag får göra himla roliga saker. Jag gör väldigt mycket olika saker men jag kan nämna några sysslor: Jag rekryterar över nya härliga bloggare, jag är med och tycker till om utvecklingen av portalen, anordnar events, får gå på events, håller kontakten med bloggarna, kolla in mycket bloggar på vår portal, skriver olika reportage, jag är huvudansvarig för veckans blogg och ordnar allt med det och svarar på mycket mail ifrån bloggare som undrar saker om portalen.

I love my job! Jag är så tacksam och ibland får jag nypa mig i armen för att förstå att det är jag som sitter här och får göra allt detta roliga. Detta är en otroligt bra merit för mig  in till arbetslivet. Min blogg har vart till stor del att jag fått detta jobb men sedan har det varit mitt ansvar att få behålla jobbet. 

Hoppas ni gillade svaret! 

Foto: Mikaela Watsfeldt

Gillar

Kommentarer

annaa
annaa,
Åhh låter som ett riktigt kanonjobb!
nouw.com/annaa
bycornelia
bycornelia,
så vacker blogg! Later som ett awesome jobb!
nouw.com/bycornelia
Stellastar
Stellastar,
Låter sååååå kul! Glad för din skull!😊 Kolla gärna in på min blogg!
nouw.com/stellastar
lootte90
,
Hur har du gjort för att få bilder och text i inläggen en bit längre in från kanterna? Har undrat hur man gör det på Nattstad! :)
kristoferaxelsson
,
go go go, girl power! clara henry får pass sig. såg att hon börjat sälja kläder med sitt namn på, kanske något för dig i framtiden?