hotell, stress och pepp

Pjuuh, nu kan man andas ut... Nästan. Vart en hektiskt första dag här i Stockholm så när jag kom till hotellrummet förut dök jag ner i sängen med min sena lunch och påse med nötter. Har legat här i flera timmar och mailat, kollat tv och halvsovit. Det jobbiga är att jag känner mig tröttare än någonsin. Inte alls utvilat. Ska i alla fall försöka få igång mig nu och promenera bort till Zara för att köpa en kavaj. Dock inte så lockande när det blåser storm utomhus.

Förresten, hur coolt är inte mitt hotellrum? Bor på Hotel With som är helt nyöppnat och ligger en våning under Urban Deli. Älskar detta ställe, cool inredning, grymt läge, skönaste sängen jag legat i & fräscht som attan. Hett tips om ni ska till Stockholm helt klart! Får verkligen Singapore känsla när jag är här. När jag och Klara bodde i Singapore lyxade vi ju lite och hotellrummen påminner om varandra.

Nog om det, dags att slänga på mig lite smink och sedan klacka iväg till Zara. Ikväll blir det vinmys & kompisgäng. Dock så blir det lugnt för mig, ska upp vid 7 imorgon... Kram!

Gillar

Kommentarer

josefineso
josefineso,
Så fint hotellrum!
nouw.com/josefineso
ISA,
hotellmys <3 älskar att bo på hotell! haha
isabyl.devote.se
Mathildalindblad
Mathildalindblad,
SÅÅÅ mysigt <3
nouw.com/mathildalindblad
tildanordgren
tildanordgren,
Vilket snyggt hotell!
nouw.com/tildanordgren
kamillahaaland
kamillahaaland,
Åh, den marmorvasken var såå fin!
nouw.com/kamillahaaland
JennyGunnarsson
JennyGunnarsson,
Fint och mysigt men sen såg jag naturchips påsen å blev sååå sugen på den 😃
nouw.com/jennygunnarsson
linneaaugustsson98
linneaaugustsson98,
mathy,
LUCKA 6 - Vinn ett presentkort värde 500:- från Hunkemöller!

Hur nice med nya fantastiska underkläder till julen (eller att ge bort till flickvännen/kompis/mamma/dotter i julklapp)!

Gå in på bloggen för att delta - finest.se/mathy ! 😃 (Julkalender värde 10.000:-!!!)
finest.se/mathy