Höstpeppen är här!

Top and blazer from Twist & Tango / Skirt from Zalando / Shoes from Dinsko

Igår kapade jag av håret hos Ida. Hon färgade även mitt hår lite mörkare då jag ville komma bort från mitt platina-blonda hår som kändes extremt slitet och urtvättat efter denna sommar i saltvatten och sol. Nu i efterhand känner jag att jag nog hade velat vara lite ljusare i håret än vad det är nu, men det mörkaste ska gå ut efter någon tvätt eller två. Men behövde verkligen en förändring... Jag har älskat att vara superblond men det blev lite för ljust, på grund av solen.

Jag trivs otroligt bra i kortare hår och är väldigt orädd för att "våga". Hur ska man annars veta vad man gillar till 100%? Hår växer ut, snabbare än vad man tror! Om ni vill boka tid hos Ida, som jag gått hos i över 1 år nu, gör ni det här.

Idag har jag suttit i möten hela dagen lång och är fylld med så mycket pepp och inspiration. Jag kommer att börja jobba mycket mer ifrån Stockholm från och med nu, vilket känns otroligt roligt. Efter jobbet ska vi ut och käka. Eftersom det är närmre 27 grader ute, längtar jag något extremt. Puss!

Gillar

Kommentarer

ElinPoolsap
ElinPoolsap,
amanda
,
OMG håret!!!! Snyggaste!! Du passade svinbra i brunt!!!
Hellofebruary
Hellofebruary,
lisoball
lisoball,
Blazern vad supersnygg! Å du med förståss! 👌🏻
nouw.com/lisoball
jennyizabella
jennyizabella,
Så snygga skor! 😃
nouw.com/jennyizabella
miraaksoy
miraaksoy,
Perfekta mules!
nouw.com/miraaksoy
Johanna
,
KJOLEN!! Kan du snälla länka till den? 😊
Erika,
Lycka till med allt jobb 😊
eriikasworld.blogspot.se/
trendeneur
trendeneur,
Vad fin du blev i håret!
nouw.com/trendeneur