höstens mål

Nu när jag har tagit studenten så måste jag ta tag i saker jag skjutit fram. Jag har även kommit till ett stadie i livet då jag bara vill gasa på. Jag har inget plugg att tänka på längre och därför finns inget som kan hålla tillbaks mig. 

Mål 1 
Jag kommer att ta körkort i höst och det kommer kräva mycket tid. Jag kan köra men behöver öva upp en säkerhet. När jag tagit detta ska jag fira! För det har hängt över mig ett bra tag. Tips: Börja övningsköra så fort du får chansen, även om det känns orelevant - men sedan kommer livet komma emellan och du kommer skjuta det åt sidan. 

Mål 2
Jag kommer att lägga mycket mer tid på min blogg då jag är trött på att det hela tiden ska vara halvdant gjort. Nu har jag ju all tid i världen, eller ja, nästan i alla fall. Kommer bla att bli fotad regelbundet av en fotograf. Så mer mode kommer ni att få se i bloggen. Funny! 

Mål 3
Jag har ett jobb och kommer att försöka spara mycket pengar. Inga onödig utgifter helt enkelt. 

Mål 4
Vad vill jag göra sen? Denna höst kommer det bli mycket tänkande. Ska hitta på något kul antingen till efter jul eller efter nästa sommar. Ser hur livet faller sig med jobb etc. Jag har blivit väldigt motiverad till att plugga en speciell linje också så kanske tar någon kurs efter jul... Wo... Slow down. Har ingen aning om vad jag vill göra och därför kommer jag fundera mycket under denna höst. 

Gillar

Kommentarer

Believeinyourdream