hjälp mig

I need help läsare. Jag ska köpa mig en ny Iphone 6 och vet inte med vilket abonnemang jag ska köpa det med. Ge mig tips, vad har ni? Vad kostar det? Är det bra? Jag har hittat något med Comviq nu som har stundetrabatt, 450 i månaden... Är det bra? Hade älskat om ni ville hjälpa. Puss!

Gillar

Kommentarer

jenniferkarls
,
Du studerar ju inte och då fungerar inte studentrabatten.. Provade också att köpa den (går gymnasiet) och det var dessutom svårt att bli godkänd av kreditupplysningen..
rebeckawallin
rebeckawallin,
tele2 har volym abonnemang för ungefär 249 i månaden för 249 får du 12 000 fria minuter samtal till alla i sverige, spelar ingen roll vad du ringer (andra operatörer, hemtelefon eller företag) 10 000 fria sms 10 000 fria mms 1 gb surf surfar du mycket kan du bara välja att höja abonnemanget med typ 30 kr eller något så får du 3 gb surf :) jag trivs jättebra för jag behöver aldrig tänka på något med det :)
nouw.com/rebeckawallin
larssonhannaa
,
Jag har halebop (samma nät som telia) och det heter rubbet, då får man sms, samtal, och surf Sam mms! Det är väldigt bra och Telia har även bra nät. Brukar ligga runt 400 kr i månaden om man har avbetalning på Mobilen. Rekommenderar!
malin.turesson3
,
Comviq har annars så man fyller på 195kr i månaden med fria samtal + sms + 1gb internet, superbra :)
anno
,
du är väl inte ens student? (rekommenderar att du iaf behöver ca 4 gb eller mer.)
elinskoglund
elinskoglund ,
Jo, var det en dag till enligt mecenat ;)
nouw.com/elinskoglund
kandren,
Jag har Halebop och i mitt abonnemang ingår 3gb surf/månaden, 600 fria samtal till alla andra operatörer och fri samtalslängd samt 5000 sms i månaden för 279:- Men då kommer din iphone tillkomma på det priset såklart... Men själva abonnemanget är superbra!! :-)
kaisaandrenn.blogg.se
kandren,
Och vill tillägga till "anonym" ovanför: 3gb är MYCKET för en "enskild" person. Min pojkvän och hans familj är fyra personer (17,19 + två telefonberoende föräldrar ;-) och de delar på 5gb i månaden på alla fyra. Det har aldrig tagit slut för dem och de är då inte snåla med att använda telefonen. De flesta ställena har WiFi så det är väl i princip bara när man är på väg någonstans eller om man är på stan man behöver sitt 3g internet :-)
kaisaandrenn.blogg.se
blllla.ll
,
sbys: har ni på wifi när ni är hemma oså då då?