hitta dina vänner på festivalerna lättare


Förra sommaren hade Håkan Hellström sin konsert på Ullevi, med publikrekord och herregud vad jag hade längtat efter den dagen. Men det hände en grej som faktiskt förstörde det lite. När jag skulle gå in så var det krångel med min biljett och mina kompisar hade redan gått in. Tillslut kom jag in och sa till mina vänner att jag var tvungen att gå på toaletten, tänkte att jag lätt skulle kunna hitta dem sedan... Men icke. Det hade blivit fullt med folk och det var INGEN täckning och letade så mycket. Efter 2 h in i konserten så hittade vi varandra. Segt? Ja!

Pepsi har undersökt detta, att tappa bort sina vänner på festivaler/konserter, och det har visat att det i genomsnitt tar 2 h att återansluta till sina vänner om man tappar bort varandra på sånahär tillställningar. Just för att det ofta inte finns täckning och det är mängder med människor. Det har visat sig att detta förstör otroligt mycket - vilket jag också märkte. Inte alls lika kul att stå själv och sjunga med, som med sina vänner.

Nu har dem släppt något som heter "The Friend Finder". Detta är något som går utöver din smartphone skärm, för att avvända luftskepp för att hitta dina vänner och guidade dig igenom folkmassan till dem. SÅ coolt! Kolla filmen så förstår du mer.

Inlägg i samarbete med Pepsi Max, The Friend Finder.

Gillar

Kommentarer