high five

Detta skulle publicerats för kanske 6 timmar sedan. Kan bekräfta att jag både övningskörde och var ute och sprang. High five till mig!

Nu har jag latat mig för ett par dagar framåt. Bara legat i sängen och kollat på Paradise Hotel och Idol. Det är mysigt men skapar även panik inombords för mig. Jag ser dagen gå förbi och jag gör ingen nytta. Min mamma och jag ska ut och övningsköra snart i alla fall. Det är på tiden att man tar tag i det där ångestfyllda momentet. Nu blir det storsatsning och körkort inom 3 månader, hoppas att jag fixar det. De senaste har jag verkligen känt mig begränsad utan körkort, vem vill känna sig begränsad? Inte jag. 

Ska sedan och ut röra på mig. Fyfan, var stillasittande alldeles för länge. Vi hörs sedan!

Gillar

Kommentarer

LovisaBriggert
LovisaBriggert,
Hej, fin blogg! Kika gärna in på min Kram
nouw.com/lovisabriggert
patfjansson,
Hej, Jag har sökt runt lite på bloggportalen och såg att du håller på att ta körkort. Jag har utvecklat en körkortsteoriapp till iPhone som heter Ta Körkort ( http://teoriappar.se/ ). Den innehåller över 1000 teorifrågor och all teori för att klara det riktiga teoriprovet. Om du vill kan du få appen gratis och testa den. Om du gillar den får du gärna skriva nått litet inlägg om den i din blogg. Om detta är någonting som är intressant får du gärna mail på info@teoriappar.se Trevlig dag! Patrik Jansson
www.teoriappar.se