hetsig torsdag

Foto: Mikaela Watsfeldt

Körning på körskola, träning med PT, äta snabbt hemma & sedan övningsköra in till stan med mamma för att kolla glasögon. Utan resultat. Fan. Fika med vänner. Kolla present till killen på stan. Ha ont i huvudet. Äntligen komma hem till en fet goodiebag ifrån Loreal Paris, då jag var en av semifinalisterna i trendsetter tävlingen & JA, nu har jag tagit huvudvärkstablett och börja komma igång igen.

 Shit, vad mycket jag gjort idag. Vi återgår till goodiebagen, har fått smink som pris och jag är i sminkhimlen. Kan nog lägga upp en bild på det till helgen =) Det är så skönt att vara hemma igen då min huvudvärk har plågat mig hela dagen. Jag inbillar mig att den är här för att jag inte hann ta mitt morgonkaffe imorse och inte druckit på hela dagen. Hällde i mig en kopp på stan men fan gick det inte över för det. Blir så frustrerad. Haft huvudvärken ifrån helvetet två torsdagar irad, otursdag? Men men.

Imorgon ska jag på riskettan i fyra timmar, ganska så okul men är man tvungen till det så är man. På lördag åker jag i alla fall till Lund, längtar efter killen.... Som vanligt. Nu: Lax med fetaost framför något härligt program på tv.

XX

Gillar

Kommentarer