Helgen i bilder

Inlägget innehåller adlinks.

Fredagen startade med en promenad med Selma i parken. Hon mådde rätt dåligt förra veckan och spydde varje dag. Nu (ett par dagar senare) mår hon bra igen. Hon blir dålig för att hon vill äta allt hon ser på gatan. Detta kom efter hennes kastning, då hon har blivit såååå hungrig. Någon som har något bra tips att dela med sig om här?

Vid 17:00 så hade jag och min syster bokat bord på Catalola som är en ny restaurang på Grev Turegatan.

Vi åt ceviche, tacos och pratade om livet. Väldigt mysigt men efter 2,5 h (tiden gick så snabbt) så promenerade vi vidare till...

Biografen "Saga" där vi skulle titta på den nya Bond filmen. Vi hade bokat en sal med 600 platser för att få en så pampig upplevelse som möjligt. Det var väldigt mysigt att gå på bio igen och vi båda gillade filmen oväntat mycket, för att aldrig ha tittat på Bond innan haha.

Jag vaknade vid 07:30 på lördagsmorgonen och Ebba smsade mig och frågade om jag ville hänga med ut på en promenad. Vi bor grannar och lyckas alltid vakna tidigt på helgerna, så då blir det ofta en lång promenad. I lördags var det strålande sol och det gjorde oss pirriga.

Efteråt så gick jag hem, duschade och piffade till mig. Därefter gick jag och Max ner på stan. Jag hittade denna kappa på Acne som jag föll lite pladask för. Eftersom att jag har slutat spontan shoppa så marinerade jag beslutet under vår lunch och var fortfarande lika förälskad i den så gick tillbaks och köpte den.

Vi åt lunch på Sturehof tillsammans med Max brorson och hans flickvän som var i Stockholm över helgen. Mysigt när familjen är och hälsar på!

Därefter promenerade vi hem och jag packade upp min nya ljusstake från George Jensen och en förlängning jag också köpt till den för att få den mer anpassad till julen (klicka här). Resultatet blev såhär fint. Ljusen har jag också fått många frågor om och de hittar ni här.

Man kan lugnt säga att det kliade i mina fingrar i helgen. Jag har aldrig varit såhär peppad på att julpynta innan och det tänker jag anamma.

I söndags åkte vi till Skogskyrkorgården i Gamla Enskede, som är stockholms största kyrkogård. Det är tradition jag och Max har att vi alltid åker till denna kyrkogård under allhelgonahelgen.

När vi kom hem började Max laga middag och jag satte upp vår första julstjärna i fönster som löper mellan hallen och gästrummet. Det kändes ändå ok, för ingen utanför vår lägenhet ser den ;)Klicka här för att komma till den. Hoppas att ni haft en bra helg!

Gillar