hej onsdag


Är det bara jag som är inne i en oinspirerad period? Händer inte speciellt ofta för mig... Men nu är det som att jag inte pallar svara på ett mail typ. Jag får leta runt efter inspiration så att jag kan börja tagga till igen. Men man märker verkligen att min bransch har påverkats av pandemin. Affärerna rullar inte in på samma sätt längre, som de gjorde förr. Nu får man jaga kampanjerna som man vill åt.

Något annat som händer är väl renoveringen av sommarhuset och det har varit mycket aktivitet i vår lägenhet. Hade en fotograf här förra veckan, och förhoppningsvis hamnar vår lägenhet i en stor tidning inom kort. Men till sommarhuset - är just nu i stadiet där jag håller på att planera inredningen. För huset börjar bli klart och om 2 månader så ska det vara klart. Målbilden var nog att ha det klart till jul - så att man kan spendera sina helger där bland snö och bada i badtunnan.

Nu tänkte jag ta ut Selma på en promenad och köpa med mig någon extra god lunch. Kram på er!
Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Johannagrahn
Johannagrahn,

Jag är superinspirerad just nu haha, älskar hösten och blir alltid helt loco då haha

nouw.com/johannagrahn
Danielaelisabet
Danielaelisabet,

Va kul att huset börjar bli klart 😊

nouw.com/danielaelisabet
oliviamalm
oliviamalm ,

Men åh så fina ni är <3

nouw.com/oliviamalm
evelinasjostrand
evelinasjostrand,

Jag är också inne i en oinspirerad period gällande det mesta och det både påverkar mitt humör och påverkas AV mitt humör - en ond cirkel helt enkelt. Jag försöker hitta grejer som får det att vända till det bättre igen, men det är faktiskt rätt svårt.

Spännande med huset! 😊

nouw.com/evelinasjostrand