Hej ifrån sjukstugan...

Innehåller affiliate-länkar


Känns lite jobbigt mot er att jag droppade den stora nyheten att vi köpt lägenhet och sedan får ni ingen mer uppdatering...
Men i fredags åkte jag på feber och halsont. Jag har varit sängliggandes sedan dess & är det fortfarande. Jag var precis hos läkaren så inväntar svar på om det är halsfluss eller inte.

Jag ska försöka samla på mig lite energi nu så att jag kan uppdatera er med tankar & bilder ifrån lägenheten. Vi planerar hela tiden hur vi ska renovera om den men det är svårt att veta exakt hur man vill ha det med tanke på att vi inte har tillgång till lägenheten. Men nu verkar vi ha fått en rätt så glad bild om hur vi vill ha det!


I torsdags så kände jag mig bara lite krasslig i halsen men inte mycket mer än så. Därför gick jag på ett event på kvällen som Graaf Ledin (en PR byrå i Stockholm) höll tillsammans med Royal Design. Först blev det fördrink på deras kontor, som de delar med Caia Cosmetics. De sköter faktiskt deras PR och Malin & Jossan som driver den byrån är fantastiska.

Vi alla som gick på eventet blev klädda i NAKD. Klick för att komma till min otroliga blazer som Danny har designat för dem.Efter minglet så tog vi taxi bort till Nobis där vi blev serverade en "nyårsmiddag". Vi fick sitta i ett eget rum där vi hade en kock som lagade mat till endast oss. Det var väldigt härlig stämning och avslappnat. Bordet var givetvis dukat med saker ifrån Royaldesign. Är totalt KÄR i denna dukning ifrån Mateus.


Min bordsdamer - Petra & Puck! Hade sjukt mysigt vi satt och snacka lägenheter och renoveringar. Såklart man suger åt sig alla tips man kan av inredningsstylisten herself.


Hade en väldigt mysig kväll och extra kul att blicka tillbaks på den. Pga ramlade ju ner i virus-hålan morgonen därpå. Idag är det däremot måndag och jag har inte så mycket val, jag måste ta upp datorn och jobba. Men tur att jag har min pojkvän som tar hand om mig. Jag har ingen aptit så han får liksom locka mig med att laga goda maträtter... Min fina kille.

Hoppas på att jag piggnar till lite snart.

Alla bilder tagna av Michaela.

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Du är så fantastiskt fin! 😊
nouw.com/charlottahagg
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh va mysigt och vilka fantastiska bilder, krya på dig fina<3
nouw.com/tildablanksvard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229