Hej från St.Anton

Jag är i St. Anton tillsammans med Malin, på vår årliga alp-resa. Vi har varit här sedan i lördags och jag tror aldrig att jag åkt så mycket skidor som på denna semester. Hela min kropp gör ont men vi kan liksom inte sluta åka. Det är en rätt fantastisk känsla. Att åka skidor är utan tvekan den absolut roligaste träningsformen, enligt mig.

Vi har haft väldigt tur med vädret då det har snöat i princip varje dag. Med det menat, mycket offpist i puder. Jag och Malin har därför kört på rätt rejält. Stunderna solen kommit fram har vi njutit, men dem har inte varit så många. Men ja, hellre bra snö än sol.

Nästa vecka åker jag dock till Verbier så då kommer jag nog att hänga lite mer på uteserveringarna i solen. Åker med ett större gäng kompisar. Känns galet att jag har rest så mycket denna vår men vi blev medbjudna till Verbier och kunde inte riktigt tacka nej. Är övertygad om att det kommer bli magiskt.

Som tur är passar @oliviaskoglund Selma under 2.5 veckors tid - så hon får stabiliteten och massa kärlek. Jag är så otroligt tacksam över att min kille åkte halva vägen till Göteborg för att lämna Selma och Olivia mötte upp honom halvvägs. Jag har de finaste själarna i min familj! <3

På lördag ser det ut som att jag och Max får flytta in i lägenheten, men det är tveksamt. Jag är glad att jag slipper vara hemma just nu då vi inte har en fast punkt. Allt är bara kaos. Men snart så, snart är allt klart. Jag kommer hem lördagkväll så det blir spännande att se om vi får sova första natten i läggan då.

Jag har knappt tillåtit mig att längta hem från denna resa. Men nu börjar jag sakna Max. Vi hänger ju verkligen med varandra 24/7 känns det som. Och rings konstant om vi inte är med varandra. Han är mitt bollplank i prick allt här i livet. Så antar att det är sunt att vara ifrån varandra ibland, men helt ärligt så känner jag mig alltid som bäst när han finns vid min sida.

Nu ska vi ner i bastun i alla fall. Ingen är lyckligare än jag att dem har en Infraröd bastu här på vårt pensionat! Kram på er och hoppas ni mår bra.Gillar

Kommentarer

Linda,
Wow så mycket snö! Blir avis ^^
lhsmaskiner.se/
ElidaPalm
ElidaPalm,
Mys! Ser magiskt ut!
nouw.com/elidapalm
simoneeriksson
simoneeriksson,
Men wow vad fantastiskt!
nouw.com/simoneeriksson
StarOfUsA
StarOfUsA,
Vad drömmigt 😍😍😍
nouw.com/starofusa
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så härligt det ser ut 😍
nouw.com/oliwiamichalak
Klara
,
Kan ju verkligen hoppas att ni isolerar er efter att vara så pass nära Italien när ni kommer hem? Chansen att ni smittar äldre eller sjuka är ju enorm? Extremt kontstigt att åka iväg nu.
A.N
,
håller verkligen med ovanstående. Visst om man inte är orolig för egen del men hoppas verkligen att ni kommer att isolera er när ni kommer hem för eran omgivningsskull, annars är det otroligt oansvarigt
Anna
,
För mig är det här inte drömlikt utan tänker mer vilken idiot du är som reser hem från Österrike för att vara hemma i Sverige och sen åka till norra Italien. Bara för att du kanske inte bryr dig om att få covid19 så finns det flera äldre och folk som har sjukdomar som är livrädda just nu. Väldigt egoistiskt av dig. Med så många följare du har så är det pinsamt att se sånt här beteende.
Natalie
,
Åh vad smart att hänga i dessa länder nu 😊
Sofia
,
Tänk på att när Elin reste till St.Anton så var inte smittoläget som det är idag, det var ingen varning för att åka iväg utan ansågs vara ofarligt. Det är i efterhand Tyrolen har blivit ett riskområde. Det var i fredags eftermiddag om jag inte mistar mig som dem gick ut med att vi inte skulle resa, dvs. hon var redan på plats i Verbier när den varningen gick ut.