Har jag fått Corona igen? 


Hej på er gänget! Hur mår ni? Har ni lyckats hålla er till de nya restriktionerna i helgen? Det har i alla fall jag. Har inte lämnat lägenheten så känner mig måttligt instängd. En liten promenad i den friska luften hade ju inte skadat. Men jag har åkt på någon slags förkylning. Har sovit mig igenom de senaste dagarna och knappt orkat röra mig från sängen. Nåväl, har fått hem ett Covid19 test som jag nu skickat iväg och väntar med spänning tills jag får svaret på om jag är smittad eller inte. Jag känner mig frisk idag men vill givetvis inte åka till Göteborg innan jag vet säkert att jag inte har Corona igen.

Varför jag måste åka till Göteborg är för att hämta hem Selma, som varit där de senaste 2 veckorna. Jag skulle egentligen varit i Göteborg nu men har givetvis fått tänka om där. Min plan är att när jag fått tillbaks provsvaren (som förhoppningsvis visar negativt) att åka till Göteborg och vara där ett tag med min familj. Om det visar positivt får vi komma på någon annan lösning till att få "hem" Selma... Men håller tummarna på att det inte behöver bli så. Vore ju galet om jag fick Corona 2 gånger... Har någon av er fått det? Flera gånger alltså?

Måndag idag och jag har bara gått runt här i lägenheten. Tvättat och googlat runt på olika kök. Jag har börjat bli sådär ivrig inför att flytta nu, knappt att jag kan bärga mig. Men det är ett tag kvar. 11:e december flyttar vi ut och först den 1:e februari får vi tillgång till nya lägenheten. Men den som väntar på något gott... Vi ska bo på hotell i 2 månader. Första månaden är vi "bostadslösa" och andra månaden renoveras lägenheten. Sedan blir det att flytta in i ett kaos och byggdamm, just den delen längtar jag mindre till... Men att bo på hotell är ju inte billigt direkt, så vi får försöka vara lite ekonomiska i det hela.

Kram på er och hoppas att ni tar hand om er själva.Gillar

Kommentarer

BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Krya på dig, jag har testat mig men visat negativt 😊

nouw.com/borderlinegirl
Jenniesh
Jenniesh,
Hoppas verkligen inte
nouw.com/jenniesh
LouiseEdling
LouiseEdling,

Hoppas inte du fått corona igen<3 Håller tummarna för dig att testet är negativt

nouw.com/louiseedling
agnesvera
agnesvera,

Håller tummarna för att du inte har corona <3

nouw.com/agnesvera
evelinasjostrand
evelinasjostrand,

Håller tummarna att testet visar negativt! Jag är väldigt noga med restriktionerna. Blir väldigt irriterad på folk som är respektlösa t.ex i affären där de struntar i att hålla avstånd. Jobbar som sjuksköterska och är extremt noga både med handhygien och munskydd där.

nouw.com/evelinasjostrand
amaliev
amaliev,

Krysser fingrene for at du får negativt svar!🤞🏽

nouw.com/amaliev
amandatlindberg
amandatlindberg,

Wow vilken bra grej! Ditt hem är verkligen drömmigt!

nouw.com/amandatlindberg