Halsfluss

Ps. Poppy Posters har en "POP UP" i moodgallerian i Stockholm just nu. Sväng förbi där för att se vår konst!


Jag var hos läkaren i måndags och sa tydligt till honom att jag misstänker halsfluss.
Jag känner min hals nu efter att ha haft halsfluss oändligt många gånger i mitt liv. Förra året i december hade jag det två gånger (!). Den doktorn jag var hos sa att han inte tror på snabbtester och sa att han får göra en odling och se om jag har det. Det skulle ta två dagar att få svar.

Nu har jag varit sängliggandes i 6 dagar och han ringde mig precis. Som jag förmodade, hade jag halsfluss. Gud, blir så otroligt irriterad på läkare ibland... När han hade kunnat ta ett snabbtest och fått svar på 5 minuter. Nu får jag äntligen börja ta antibiotika och bli frisk igen. Är så trött på att vara såhär sänkt och ha så ont i halsen.

Men det enda positiva med detta är ju att jag kommer bli frisk innan helgen. Haha, herregud alltså... Inte van med att vara sjuk såhär länge? Liksom känt 0 hopp. Nu kan jag börja se fram emot julen och allt mysigt.

Gillar

Kommentarer

sofieochlinda
sofieochlinda,
Har du funderat på att operera bort halsmandlarna? Min läkare tvingade mig pga jag blev så otrooooligt sjuk. Mitt bästa beslut någonsin!!
nouw.com/sofieochlinda
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh krya på dig fina<3
nouw.com/tildablanksvard
Johannagrahn
Johannagrahn,
Huga, hoppas att du mår bättre snart ❤️
nouw.com/johannagrahn
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Krya på dig fina du! ❤️
nouw.com/amandaparkkinen
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Krya på dig❤, förstår din känsla hade likadant problem med halsfluss och läkaren tog det inte på allvar direkt utan väntade på odling. 😥
nouw.com/oliwiamichalak
Matilda
,
Tycker det verkar hemskt att ha halsfluss, krya på dig! Dock måste folk förstå att motverka antibiotikaresistensen är viktigare än att ge ut antibiotika två dagar tidigare. Så viktigt!!!!
matildakz
matildakz,
Krya på dig finis <3
nouw.com/matildakz
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen fyyy! Stort krya på dig fining!
nouw.com/matildaberlin
Lina
,
Hej Elin,
Skulle inte du kunna ha en frågestund här på bloggen snart? I alla fall jag har huuur många frågor som helst haha, så tänkte att andra kanske också har det. Du är verkligen så inspirerande och jag får alltid så otroligt mycket energi när jag läser dina inlägg här på bloggen eller kollar på dina storys på instagram.
Kram!
EJ
,
Hej Elin! Varifrån kommer din fina blus ifrån? 😊