Grönt hår och lyxliv

Idag har vi checkat in på drömhotellet. Ni vet sådär lyxigt att man aldrig vill lämna rummet. Vi uppgraderade också så vi fick balkong och poolutsikt. Vi kommer njuta till 100% av våra sista 3 nätter, det är det ingen tvekan om.

Sedan började det spöregna runt 1 tiden så efter ett tags huttrande på rummet bestämmer vi oss för att bada i poolen, när det regnar. Herregud vad det var roligt, vi var som barn - tills jag börjar gapskratta åt att Klara har en grön slinga i håret. Och så kollar hon på mig och börjar skratta lika mycket, då är HELA mitt hår grönt. Jag är ju egentligen livrädd över att bada håret i pooler för det lätt blir grönt men ett dopp, borde inte det gå an? Så nu har jag spenderat en timme i duschen med en flaska tomatsås, och den gröna färgen är inte borda än. Jag som hade blivit så blond och fin...

Efter ha deppat lite över våra hår drar vi ut och shoppar, i 5 timmar. Spenderade lite för mycket pengar för det är väldigt dyr shopping här men kul var det i alla fall.

Imorgon ska vi på äventyr och även träffa lite kompisar hemifrån. Vi har hyrt en chaufför som ska ta oss runt till olika drömställen på Bali, det ska bli så kul!

Gillar

Kommentarer

hanshen
hanshen,
fasen va sjukt ändå haha ;o
nouw.com/hanshen
serra
serra,
Åh va härligt du ser ut att ha det, saknar verkligen Asien! Njut! Du ser ut att ha det fantastiskt bra just nu!
nouw.com/serra
isaaa_,
haha du rockar säkert det gröna håret 😉
isabyl.devote.se
idajanssn
idajanssn,
Vad heter hotellet?
nouw.com/idajanssn
tovvsans
tovvsans,
fint hotell!
nouw.com/tovvsans
dearhanna
dearhanna,
Åh! Testa Revlon 1002, det är en silverpigmenterad inpackning för håret som brukar fungera bra på blonda hår om det blivit gulaktigt. Kanske fungerar på grönt också!
nouw.com/dearhanna
hanna.saaam
,
Vad heter hotellet??