grey

Igår klädde jag mig i: Blazer Lindex / Polo Filippa K / Byxor Ginatricot / Skor Nilssons Shoes / Väska Louis Vuitton / Klocka Marc Jacobs.

Denna dag befinner jag mig skyddad på kontoret, skyddad ifrån ännu någon storm som är i full gång utanför fönstret. Denna torsdag var hård att möta imorse. Ena dagen är jag glad på allt livet har att ge, för att nästa dag tycka att veckorna bara segar sig fram. Men det är väl något bra, att jag längtar till min resa. För det är det jag gör. Jag längtar så mycket att jag knappt står ut en dag till i detta obehagliga väder. 

Och så längtar jag till vår svenska sommar också. Tills jag går runt på landet med mina birkenstock och solblekta shorts. Tar cykeln ner till kiosken för att köpa en cola och sedan vidare till bryggan för att umgås med mina vänner. Det är mycket som fattas i vardagen idag, men så är det tillåtet att tänka ibland. Det är okej att längta, om det är till något bra =) Men när jag tänker såhär försöker jag också att infinna mig i att jag lever idag. Jag uppskattar dagen. För jag vill ju som sagt inte snabbspola livet. 

Hörs sen!

Gillar

Kommentarer

elvirall
elvirall,
Så snyggt! :D
nouw.com/elvirall
ee
,
jag gillar dina skor
jenniferkihlvall
jenniferkihlvall,
Så stiligt Elin!
nouw.com/jenniferkihlvall