Göteborg, fisksoppa & styling


Jag har varit i Göteborg för att kika till ett projekt jag jobbar med där. Renoveringen börjar lida mot sitt slut och resultatet blir helt fantastiskt. Eftersom att det snart är färdigt tänkte jag presentera resultatet då.


Bodde ett par dagar hos mina föräldrar och hela familjen var samlad. Krispiga morgonpromenader i detta vädret gjorde gott för kropp & själ. Vart en aning uppe i varv senaste tiden och kände verkligen att jag behövde bli lite ompysslad.Besökte ett hus där jag ska hjälpa till att styla två rum. Brukar egentligen inte göra hembesök när det handlar om endast styling men eftersom att det är en bekant till mig som ville ha hjälp så ställde jag upp. Om jag hade haft tid hade jag alltid velat göra hembesök hos de jag stylar hos. Man får en helt annan helhetsbild och kan ta exakta mått själv.
Efter tre dagar så åkte jag och Selma tillbaks till Stockholm. Hon älskar att åka tåg. Kanske för att hon är så van? Eller för att hon älskar att sova...Denna fisksoppa såg inte supergod ut på bild... Kanske för att jag glömde att köpa saffran? Men god var den iaf! Jag hittade receptet på WomenSync Instagram. Tips till er alla som älskar soppor!Jag har varit på Drottningholmsslott med min pojkvän och våra vänner. Vi promenerade en hel dag och åt våfflor på ett mysigt café. En väldigt mysig lördag i oktober med andra ord.När man är på Drottningsholmsslott så får man också besöka hundön som är det bästa stället Selma vet. Massor av hundar. Dock så var det bara stora hundar där denna gång, då blir hon lite rädd.


Oktober har bjudit på bra väder i Stockholm tycker jag allt. Mycket mysiga promenader i solen med min hund. Men månaden har också inneburit mycket jobb och det är lite stressande emellanåt. Man känner att man inte riktigt räcker till. Allt man gör blir halvdant. Hatar när det blir så.


Igår var det söndag och då låg jag i min fåtölj o läste halva dagen. Älskar att läsa böcker och älskar vår bokklubb, som får mig att vilja stanna till i vardagen och bara sätta mig ner.

Gillar