gör saker till din livsbok

Spain snapshots.

Vaknade upp till en träningsvärk i hela kroppen efter passet igår på restaurangen. Fullbokat och herrejäklar vilket lyckorus det flög i mig. Positiv stress hela kvällen. Älskar att jobba som servitris, ha kontakt med människor & efter 3 somrar så känner jag mig faktiskt duktig. Jag tror det är viktigt att ha jobbat med så mycket som möjligt för att sedan ha erfarenheter i livet. Man ska aldrig ångra något man gjort utan istället se det som en lärorik händelse till sin livsbok. Jag känner själv att desto mer saker jag gjort desto mer öppen och ödmjukare blir jag. Jag tycker det är viktigt att hela tiden hamna i situationer som skiljer den andra åt.  

Lite livsord ifrån mig, nu ska jag fixa lite med bloggen & sedan bänka mig på balkongen där det är lä och solen gassar på. Kram!

Gillar

Kommentarer

ellenahlstrom
ellenahlstrom,
Åh kan verkligen sakna att jobba som servitris, det är verkligen slitigt men ger så mycket tillbaka. Man blir verkligen luttrad och stresstålig, att jobba i butik känns som piece of cake när man har jobbat inom restaurang 😊
nouw.com/ellenahlstrom
elinskoglund
elinskoglund ,
Jaaa, precis! Är helt med dig 😊
nouw.com/elinskoglund
Belliblonkan
Belliblonkan,
Mysiga bilder <3
nouw.com/belliblonkan
elinskoglund
elinskoglund ,
Åh tack 😃
nouw.com/elinskoglund
joseefiinb,
Å vilka underbara bilder! Kram <3 / www.joseefiinb.devote.se
www.joseefiinb.devote.se
elinskoglund
elinskoglund ,