going away

Det känns rätt så fantastiskt att kunna skriva ut - Jag ska ut och resa i 2 månader. Det är bokat. Klart. Ingen återvändo. Jag behöver denna långresa. Det känns läskigt att ta avstånd ifrån både jobb och blogg under en lite längre tid men jag måste göra detta. För mig själv. För att jag alltid velat komma iväg efter studenten. Mitt mål är att kunna blogga därifrån och jag ser inget större problem i det egentligen. När jag kommer hem i april igen kommer jag att vara laddad med ny energi, inspiration och kommer förmodligen att mötas av vårsolen. Känns fantastiskt att jag inte ska behöva dras ner i vårt deprimerande väder. Just nu känns det faktiskt hellungt att vädret är allt annat än soligt i Göteborg, för jag vet att snart ser jag solsken igen.

Gud, detta behövde man för själen. Någon som vart och backpackat och bloggat under tiden? Hur har det gått? Nu ska jag fortsätta plugga körkort för det ska vara klart innan jag åker iväg. PUSS! 

Ps, åker den 3:e februari. 

Gillar

Kommentarer

soufie
soufie,
min syrra var på en fyra månaders resa och bloggade samtidigt (hon var i sydafrika, australien, nya zeeland och asien!) här är hennes blogg om du vill titta (http://srhlm.blogspot.fi/), kan vara kul när man själv skall ut o resa!:)
nouw.com/soufie
lisa.lisa
,
kommer du resa ensam eller tillsammans med någon?:)
Guest
,
Hej Lisa, jag åker tillsammans med min kompis Klara =)
moa.hakansdotter,
Åh vad härligt! Vill också ut och backpacka :)
nouw.com/moahakansdotter
ea
,
vart ska du resa