godnatt vackra dag


Några få bilder av de jag tagit idag.

Vilken fantastisk kväll jag har haft med Carro. Äntligen har ett sommarminne skapats. En självklart sådant. Denna kväll har varit en av de jag kommer tänka tillbaks på i vinter när jag sitter där, trött och halvt deprimerad. Jag kommer längta tillbaks och tänka "den där kvällen var en äkta sommarkväll". Så kommer jag le lite och fånga upp lyckan som fanns i mig just den dagen. Denna dagen alltså. Det har nog sprutat lite lycka omkring mig tror jag.

Efter jobbet, ca 18.00, kom Carro till mig. Hon hade vart hos en kompis landställe som ligger nära mitt över natten, så hon åkte till mig sista kvällen så vi skulle kunna få lite kvalitetstid. Vi kramades lite och sedan gick vi ner och tog oss ett dopp i havet. Det är RIKTIGT skönt att bada nu. Vad kan det vara, 20-23 grader i vattnet? Det är sådär varmt att man aldrig behöver gå upp. Sedan låg vi kvar på klipporna och värmde oss ett tag. Sedan hem för att duscha och byta om för att gå ner till restaurangen. Där satte vi oss på uteserveringen och vi båda beställde in hamburgare.

Framåt tio på kvällen åkte vi med bilen hem. Det var solnedgång och vi var tvungna att stanna bilen för att kolla på detta vackra, ni ser på bilderna. Åh. Underbart. Efter det blev det 1 h bilfärd hem med hög musik. SÅ SÅ SÅ glad över denna kväll <3

Nu har jag druckit te och är alldeles jätte varm. 26 grader i vårt hus och jag får nästan lite panik. Men fläkten får stå på i natt, haha. Kram på er, hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer