godmorgon onsdag

Formula 10.0.6 har nu lanserat två dagkrämer med solskyddsfaktor. Något jag älskar är faktiskt att smörja in mig med skydd, jag vill inte bli rynkig i tidig ålder och det är helt galet vad solen kan göra med ens ansikte! Picture perfect Day är en återfuktande kräm som är mycket vitaminrik. Den skyddar även din hud dagligen ifrån farliga UV-strålar. Face the Day är en färgad dagkräm med solskyddsfaktor som ger din hy lyster. Den innehåller bland annat Aloe Vera, som känt läker och mjukgör huden. Dessa två finns nu i butik och båda ligger på 99 kr, stort tips!

Godmorgon godingar! Mina ben bara skriker träningsvärk efter ännu ett pass på gymmet igår. Jag är en galen jojjo-tränare och jag kommer aldrig ifrån det bekymret... Dvs, ena veckan vill jag träna varje dag men sedan kan jag ligga i soffan och dega två veckor efter det. Men jag SKA verkligen försöka hålla i denna motivation nu, vill att min kropp ska vara stark så jag slipper att ha ont i kroppen.

Annars sitter jag på jobbet & efter denna arbetsdag ska jag på studentmottagning hos fina Lydia. Wihooo, så jäkla roligt alltså. Vill också ta studenten igen... Puss puss vi hörs sen. 

Gillar

Kommentarer

tilda98_
,
Hej! Har du några tips på hur man på bästa sätt håller sin solbränna länge? Jag ska åka utomlands nu på söndag, vill bli så brun som möjligt och vill även att det ska hålla rätt länge. 😊
elinskoglund
elinskoglund ,
Solkräm är nyckeln om du vill att det ska hålla länge. Det är bättre om du får en stabilare grundbränna (som man får om man är noggrann med hög solskyddsfaktor) som håller länge, istället för en stark brun färg som du ändå tappar efter 1 vecka hemma. Om du får en bra grundbränna kan du fortsätta bygga på den när du kommer hem till den svenska sommaren också =)
nouw.com/elinskoglund
kristinabencze
kristinabencze,
Har hört att deras produkter luktar mycket alkohol, gör dessa det? 😊
nouw.com/kristinabencze
elinskoglund
elinskoglund ,
Nej det tycker jag verkligen inte 😊
nouw.com/elinskoglund