godkväll

Mitt mode just nu: Puss-sugen & glad över att jag precis köpt hem LAX, så jävla gott ska det bli ikväll.

Godkväll förresten, hoppas att allt är super bra med er! Jag jobbade halvdag idag och det var jätte mysigt. Jag gillar att jobba och lära mig saker. Om jag gör saker hela tiden = Utvecklas jag. Det är en stor del av mitt liv, att se att min kunskap går åt rätt riktning. 

Annars har jag precis vart i mataffären och köpt lite behövliga saker. Eftersom jag bor i huset själv med min bror nu (och hans vänner) så har jag inte föråldrar som köper mat regelbundet. De senaste dagarna har jag levt på... Ingenting? Har inte ätit för att jag stänger kylen direkt när jag öppnar den. Hatar att bli oinspirerad av att öppna kylskåpet. Så idag tog jag tummen ur och min bror skjutsade mig till affären. Köpte lax, lasagne (halvfabrikat, men vad fan, det är bra luncher att ta med till jobbet), frukt, avokado, skorpor, fil, flingor osv osv. Känns bra och vuxet.

Om 15 min släpps avsnitt 5 av Lindsay Lohans dokumenttärserie. Längtar och jag längtat ända sedan förra onsdagen. Hehe, världens bästa serie. Finns på kanal5!

Nu: Bukra upp med godis och låtsas glömma att jag skulle ut och springa idag. 

Gillar

Kommentarer