Gdansk dag 1

Vi kom fram till Gdansk igår vid tio på morgonen. Då landade vi på rummet lite innan vi startade dagens möten. Vi gick igenom Nouws utveckling, hur vi kan bli ännu bättre och framtidsplaner. Så jäkla peppande och inspirerande att jobba på ett företag som växer så otroligt mycket. Vi är faktiskt Sveriges snabbaste växande sajt, med över 1,2 miljoner unika besökare i veckan. Lite coolt, eller hur?

Efter ett par timmars möten så gick vi upp på rummet. Jag sminkade om mig lite och kolla mina nya fina neccesärer, ifrån happy wifey. Älskar dem verkligen, så rymliga och fina att ha med sig. Sedan åkte vi till något som heter "Escape room". Man blir inlåst i ett rum och ska lösa ett mission, jäkligt kul faktiskt och rekommenderas att testa på. Man ska lösa olika gåtor för att komma ur rummet innan tiden tar slut.

Senare på kvällen gick vi ut och åt 4 rätters middag på en ganska cool restaurang. Den var inredd gammaldags men maten var inget att hänga i granen. Haha, typisk polsk mat, om man får säga så? Men en rolig upplevelse. Efter ett par timmar där så gick vi en promenad genom gamla stan. Och wow, vad fint det är...

Är så positivt överraskad över hur fint det är här?! Mysiga gator och fina hus. Vi gick en liten barrunda och jag slängde in handduken vid midnatt för att gå tillbaks till hotellet. Då var Elin lite för trött för att fortsätta vara social, haha. 

Idag åker resten av gänget hem medan några av oss stannar för att gå på mässa. Jag har precis ätit fruskot och ska nu fixa mig lite innan vi tar en taxi bort till området. Förlåt för lite dålig uppdatering härifrån, men tiden räcker inte till. Följ mig på snapchat (skogis95) så får ni se lite mer av hur vi har det. KRAM!

Gillar

Kommentarer

poppy
poppy,
Åh, exakt där nere vid vattnet åt vi middag en utav kvällarna när vi var där för ett par somrar sedan! Det finns en jättemysig restaurang uppe vid Mariakyrkan på en lite mindre, smal gata. Den rekommenderar jag stark, men minns tyvärr inte vad den hette!
nouw.com/poppy
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Mysigt det ser ut!
nouw.com/fredrikapersson
hallberg
hallberg,
Lovisa
,
Så himla fin blogg! Har bara en snabb fråga, vad använder du för typsnitt på dina rubriker? Många kramar!
acrux
acrux,
Så himla fina bilder!! Vad använder du för kamera?
nouw.com/acrux
Sanna,
CAMILLAESI,
så fina bilder 😊
www.camillaesi.se