Gårdagen i bilder

På dagen åkte jag och Haralds mamma till Frölunda Torg för att kika lite. Gick klädd i levis shorts, min Daniel Wellington klocka och min nya skjorta ifrån Ralph Lauren som jag köpte på NK förra veckan.

Efter några timmar där satte vi oss på Adams Café och åt en härlig sallad. De är verkligen generösa med mängden mat på tallriken =) Sedan åkte vi hem och efter det körde Harald mig till Klara.

Klara och Jossan hade fixat tacos. Vi skulle ha en tjejkväll med vin och mat, gud så trevligt det var.

Snygga Jossan. <33

Hej gullis! Sedan dansade vi och framåt midnatt tog vi en taxi in mot stan.

Vi åkte till Berzelius och mötte upp Linn och tog en drink. Trevligt! Sedan gick vi till Port Du Soleil och hade en bra natt. Vad med om något så läskigt dock, på en sekund ändrades mitt mående helt och min kropp typ domnade bort och jag såg ingenting. Sprang ut ifrån klubben (gick in i hur många som helst då jag såg helt suddigt) och satte mig ner och började gråta i chock och sedan gick det över ganska snabbt och jag mådde bra igen. Så jävla läskigt, aldrig vart med om något liknande... Sedan åkte vi på en efterfest i alla fall och kom i säng så sent. Jag och Harald sov i lägenheten i stan och nu är vi hemma och slappar. Haft en riktig mysdag i soffan.

Imorgon börjar verkligheten igen, jobb! Kram

Gillar

Kommentarer

e
,
läskigt!!! du blev väl inte drogad?? sånt har man ju läst om..
tovvsans
tovvsans,
superfina bilder!
nouw.com/tovvsans