Fullbokad - stylingen går så bra!

Jag får nya förfrågningar varje dag nu - känner mig hedrad att så många gillar min stil & litar på mitt omdöme. Jag tänkte visa er lite hur jag jobbar nu när jag stylar lägenheterna online. Jag har ju knappt skrivit något om detta men ändå så är jag fullbokad.

Jag tror dock att jag kommer behöva ta ner prestationsnivån lite för jag kommer inte hinna att hålla på med ett projekt flera veckor.

Tänker att detta ska ingå i "hitta en röd tråd" (som flest väljer):

- Moodboard efter kundens budget & önskemål

- Ett word-dokument med länkar och beskrivningar till alla möbler/rum

- Telefonmöte där jag pratar igenom de olika rummen.

- Färdigställa hemmet och jag kan guida hur de nya möblerna ska stå.

Klart!Jag har suttit halva dagen idag med att leta inspiration till en vindslägenhet på 100kvm.

Hur jobbar jag då? Jag får ett mail där kunden berättar om vad deras problem är och vad de vill ha hjälp med. Därefter får jag massa bilder och sedan kommer vi överens om vilket upplägg kunden vill köpa. Denna kund ville att jag skulle hitta en röd tråd genom hela lägenheten. Vi valde att gå åt stilen "japandi" som innefattar mycket naturmaterial och varma toner.

Deras tv-rum var deras största problem. Det var svårt att få till det. Men med mitt moodboard ovan så får vi en bra start. Och även om de inte köper alla möbler jag föreslår, så har de en grund vad de kan utgå från.Detta är samma lägenhet men nu köket. De ville ha ett träbord och jag föreslog att vi skulle gå efter ett ljusare. Sedan köra all in med trä & göra det lite mysigare.

Jag har haft lyxen att alla kunder som kontaktar mig har fantastiskt fina lägenheter. De behöver bara lite hjälp påvägen, för att få till den stil som de önskar.En annan lägenhet. En kund ville ha hjälp med att få sin walk in closet optimal. Jag hjälper henne med val av matta, gardiner, lampor och fåtölj. Hon ville ha två fåtöljer där hon kan sitta och dricka ett glas vin med en väninna.

Denna kund har alltså valt att bara få hjälp med detta rum då hon känner sig klar i de andra rummet. Det kan vara skönt att bara få någon som kan ge en nya synvinklar på rummet.Ytterligare en fantastisk lägenhet. Här ska jag också hitta en röd tråd genom hela hemmet. Sovrummet föreslog jag ny sänggavel, bredare matta, lyxiga gardiner och en större taklampa.

Hon har tre rum i fil och vi ska få alla rum att kännas mer sammansvetsade. Vi ska ha ett telefonmöte nästa vecka för att diskutera förslaget hon fått av mig. Vad hon kan tänka sig att köpa och vad hon skippar.


Eftersom det har gått så bra hittills har jag bestämt mig för att lägga ännu lite mer tid på detta. Bygga en hemsida och satsa mer på inredningsbiten. Jag är i en kreativ fas just nu och & har så mycket olika idéer. Kul :) Tack för att ni stöttar mig till att följa mina drömmar.Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,

Så kul att det går så bra, du är så duktig!

nouw.com/agnesvera
amandatlindberg
amandatlindberg,

Så bra koncept!!!

nouw.com/amandatlindberg
amaliev
amaliev,

Så kult! 🤩

nouw.com/amaliev
HandlaSmart
HandlaSmart,

Du inspirerar med din kreativitet

nouw.com/handlasmart
Frida
,

Så kul!! Jag skickade ett mail förra veckan, men förstår ifall du inte tar emot fler uppdrag just nu.