FRESH FISH 2014

Nu i helgen hålls Fresh Fish årliga designmässa i Göteborg - 8 året i rad. Det är en mässan för lovande designers som har blivit uttagna och de tävlar om att bland annat få göra en egen kollektion. I juryn sitter en av Sveriges bästa designers Ida Sjöstedt. Jag ska besöka denna mässa i helgen med några bloggare på Nattstad och jag har fått chansen att lotta ut 6 stycken biljetter till mina läsare. Jag kommer att utse tre stycken vinnare och så får varje person 2 st biljetter. Det ni behöver göra är bara att kommentera inlägget och säga att ni vill gå på Fresh Fish modemässa. Jag utser vinnarna redan imorgon. <3

Här besöker ni deras hemsida: http://www.freshfish.se
Facebook: 
http://www.facebook.com/freshfish.se

 

Gillar

Kommentarer

nathalie.gullander
,
Åhh! Jag skulle jättegärna vilja gå på Fresh Fish modemässa! Kram <3
baraleea
,
Åh, skulle jätte gärna vilja ha biljetterna eller iallafall 1 för min mamma kunde bara fixa 2 biljetter och hon kunde inte fixa någon till min syster så nu får inte min syster följa med dit.. utan bara jag och min mamma kommer kunna åka dit, så jag skulle jätte gärna vela vinna dessa åt henne så att hon också kan följa med!! Så jag skulle gärna vilja vinna dessa biljetterna till henne så hon kan följa med oss på Fresh Fish modemässa!! Stora kramar till dig!!
elinskoglund
elinskoglund ,
Du får två biljetter, maila mig på elin@nattstad.se
nouw.com/elinskoglund
LovisaBriggert
LovisaBriggert,
Åh, Gud vilken rolig tävling! Såklart jag vill vinna, haha! Design är det jag i framtiden vill arbeta med så det hade verkligen vart sjukt roligt att få uppleva denna mässa. Roligt dessutom att den är i Göteborg då jag har möjlighet att åka upp, vilket jag inte har när det är som andra mässor brukar vara, i Stockholm och tillsist Ida Sjöstedt, min förebild inom mode och design - ja jag kan inte beskriva hur mycket det skulle betyda för mig att få träffa henne! Så absolut, jag är med och tävlar, kram
nouw.com/lovisabriggert
mliandrea
mliandrea,
Jag är gärna med och tävlar! Hade vart riktigt kul att gå dit & inspireras av alla talangfulla människor där! Älskar events som detta! Ida Sjöstedt är en solklar favorit då jag jobbat & sålt hennes underbara klänningar! Alltid kul att fota, kunna blogga om och drömma om när man själv kanske ska våga ställa upp! ;) Kram
nouw.com/mliandrea
elinskoglund
elinskoglund ,
Du får två biljetter, maila mig på elin@nattstad.se
nouw.com/elinskoglund
jonnaLS
jonnaLS,
Jag är gärna med! Mode och design är ett underbart uttryckssätt som jag älskar. Att få spendera en helg bland så talangfulla människor är rena drömmen och då har jag inte ens börjat prata om Ida Sjöstedt... Vilka klänningar säger jag bara!
nouw.com/jonnals
lena-t
,
Vill gärna gå på detta eventet! :)
hanna.marke,
Den mässan vill jag ju definitivt gå på! Jag håller alla mina tummar och tår på att jag vinner så jag och min syster kan gå dit ihop, haha. :)
hannamarke.blogg.se
vanessatechel
vanessatechel,
Åh jag vill jag vill jag vill! Hade varit så fruktansvärt intressant och inspirerande att se alla dessa människor som verkligen brinner för design!
nouw.com/vanessatechel
elinskoglund
elinskoglund ,
Du får två biljetter, maila mig på elin@nattstad.se
nouw.com/elinskoglund
lisa.josefin.olsson
,
Åh jag hade så gärna velat gå på Fresh fish modemässan! Kramar
a.hellsen.1
,
Åh detta hade vart drömmen! Älskar mode och design och att bli inspirerad av nya, kreativa kreationer. Dessutom är Isa sjöstedt en av favoritdesignerna så det hade verkligen vart så underbart att gå! Kram :)