Fredag & vi har köpt ny lägenhet

Ja hörni - denna fredag kunde inte ha blivit bättre. Igår kväll så skrev vi på papper för vår nya lägenhet. Om det är rätt så är det lätt, som man brukar säga. Och denna lägenhet är verkligen min drömlägenhet, till och med innan vi renoverat den...

Den är 3.40 i takhöjd, har två fungerande kakelugnar och balkong med sol från förmiddag till eftermiddag. Vi kommer att renovera den för att få en ultimat planlösning för oss. Det bästa av allt är att den ligger ett stenkast från vår nuvarande lägenhet, vilket nästan var ett krav för oss. Vi älskar denna del av Vasastan (Sibirien) pga pulsen och alla grymma restauranger som ligger här.

Så när jag vaknade upp imorse var jag pirrig i hela min kropp. Lägenheten känns så rätt och jag är så glad över att vi vågade sälja denna. Annars hade detta aldrig hänt. Nu känns allt slit värt det! Så, äntligen går en dröm i uppfyllelse - att flytta in i en sekelskiftslägenhet. Något jag aldrig ens hade kunnat drömma om när jag flyttade till Stockholm för 4 år sedan.


Vi kommer att ha en annorlunda stil i den kommande lägenheten, då det är ett helt annat byggnadsår. Mycket lister och ljusa väggar. Chevron kommer vi givetvis lägga in i hela lägenheten, kommer aldrig vilja bo utan det golvet igen. Bilder från Pinterest.


Inflyttning 1:a februari så det är ett litet tag kvar. Men det gör också att vi har lång tid på oss att planera hur vi vill ha den. Kommer vänta med att dela med mig av bilder från lägenheten. Känns inte helt rätt att lägga upp bilderna här, då det bor personer i den lägenheten nu. Men kan dela med mig av lite inspirationsbilder om vilken stil vi kommer gå efter nu.

Om 2 timmar har jag bokat 50 minuter Infraröd bastu på Heat By SophiaLie med Klara. Vi ska boosta oss själva med massa underbar energi och efteråt fira med ett glas bubbel. Utöver det blir det en lugn helg. Jag vill åka på spa imorgon med Max. Ni vet, ha en sådan riktig myshelg tillsammans.

Kram på er & hoppas ni får en underbar helg! <3


Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Så gøy! Gratulerer så masse! Håper du kommer til å legge ut masse bilder! 😃 <3

nouw.com/amaliev
Jovana
Jovana,

Grattis! Vad roligt 😍 den ser jättefin ut

nouw.com/jovana
isabylund
isabylund,

Åh vilken drömstart på helgen! Grattis!!

nouw.com/isabylund
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Grattis!! ☺️✨
nouw.com/hannakarlzzon
agnesvera
agnesvera,

Grattis! Så roligt <3

nouw.com/agnesvera
oliviamalm
oliviamalm ,

Men gud ås kul! Grattis till er 😊

nouw.com/oliviamalm
Kajsa
,

Åh så roligt och spännande, stort grattis!! Kommer dina fina kuddar från hm följa med till nya lägenheten? Köper dem mer än gärna om du i framtiden funderar på att sälja dem!