Fredag!


Vilken magisk fredag jag har haft, sprallig i hela kroppen. Igår så fick jag mitt corona-test tillbaks och det visade negativt. Jag bokade direkt ett tåg till Göteborg och några timmar senare fick jag äntligen träffa min älskade vovve igen. Skulle ha hämtat henne i helgen men pga att jag varit sjuk så har jag inte kunnat. Men jag blev frisk i tisdags och fick tillbaks mitt test igår, så vågade inte åka innan dess. Lyckan att få se Selma igen var så stor. Jag är verkligen inte mig själv utan henne, hon kompletterar mig. Har sovit dåligt hela veckan men inatt när jag hade henne bredvid mig, somnade jag på 1 minut.

Jag har jobbat non-stop sedan 08 imorse. Hallå, jag har fått in massa styling-jobb! Ni förstår inte hur glad jag är. Har flera stycken som köpt mina tjänster. Som jag trodde köper flest "Hitta en röd tråd". Dvs, jag stylar alla rum i hemmet. Majoriteten är nyinflyttade och har inte riktigt kommit iordning. Så det är verkligen drömmen för mig. Att få börja från scratch. Har börjat med två projekt idag och bollar nu med kunderna. Känns lite overkligt, för det är så roligt.

Sedan har jag haft 4 telefonmöten och fått in en ny samarbetspartner. Kan man ens ha en bättre fredag? Nu ska jag fira lite med ett glas vin med mina föräldrar och sedan ska vi kolla på Idol. Så glad över att vara här och tillsammans med min älskade familj.

Längesedan jag var såhär produktiv som idag. Känts som att jag legat på latsidan senaste månaderna men denna vecka har jag varit väldigt kreativ och det har lönat sig. Kram på er & hoppas ni får en fin helg!


Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Vilken söt vovve! Håller med om att nåt saknas när man inte har dem hos sig!

nouw.com/notsoquiet
amandatlindberg
amandatlindberg,
Åh så mysigt 😍
nouw.com/amandatlindberg
aiwa
aiwa,

Men åh så fin hon är!

nouw.com/aiwa
amaliev
amaliev,

Så søt hund! Og så digg å kunne hente den hjem igjen! 🥰

nouw.com/amaliev