fredag

När jag var i Asien så betydde inte dagar någonting. Alla dagar var lika bra och det var ofta man inte hade koll på vilken dag på veckans det ens var. När man är hemma i Sverige däremot så finns rutiner och dagar har betydelse. Nu är det fredag, en dag som förknippas med frihet för då går man på helg. Så glad fredag mina vänner!

Jag åkte hem ifrån lägenheten i stan imorse då Harald skulle åka tillbaks till Lund. Som tur är kommer jag till honom redan på onsdag för då är det valborgs tider! Jag längtar så mycket då jag hört att valborg i Lund slår allt. Nu ska jag snart börja städa lite här hemma och sedan ställa in Rosén på kylning, ikväll blir det party.

Puss puss!

Gillar

Kommentarer

Sandra1337,
Vad roligt att du ska fira valborg i Lund. Är själv här ifrån så kan instämma om att det är otroligt roligt att fira valborg i stadsparken. Hoppas dock att väderprognoserna har fel ang. torsdag och att vi slipper regn. Hade varit roligt att träffa på dig, men så mycket folk som där är varje år så lär det ju förmodligen inte hända haha! Hoppas däremot att du får en bra valborg 😃 Kram
sandrastjerneus.se