Fredag

Hej hjärtan! Denna dag har varit härlig, bortsett ifrån den lilla sömn jag fick inatt. Sömnproblem ni vet... Blir väl extra jobbigt nu med jetlaggen, men hoppas på att det ska försvinna snart :)

Annars började vi vår morgon med en frukost ifrån 7-Eleven för 10 kronor som vi tog till vår terass. Nu har vi börjat räkna vad vi köper för att lägga upp och se vilket budget vi hamnar på varje dag, det känns gött och man kan faktiskt komma undan rätt billigt om man bara tänker efter lite. Sedan checkade vi ut och ​tog en taxi till Chaweng Beach. När vi väl kom fram var det dags för vår första "leta efter boende"-tur som gick allt annat än perfekt, haha. Men tillslut mötte vi upp våra vänner @emmaaxell och Tim och nu bor vi i rummet bredvid de för 90 kronor natten. 

Dagen på stranden har vart underbar då vi träffat en del vänner ifrån Göteborg och sedan hängt med Emma och Tim. Ikväll blir det party för första gången, vi längtar!

Imorgon blir det mer bilder förhoppningsvis då vädret inte vill samarbeta fullt ut med oss varken idag eller igår. Men känns bra ändå, blek som man är hade man väl bränt sig om det vart sol.... Kram på er alla <3

Gillar

Kommentarer

Trekanten
Trekanten,
Besök våran blogg, 3 viljor en blogg
nouw.com/trekanten
isaaa_,
90kr natten elelr? GALET!! kul att ni redan lärt känna folk :)
isabyl.devote.se
minkampmotanorexi,
Gud vad härligt det låter
nouw.com/minkampmotanorexi
Almasfoton
Almasfoton,
Gud va skönt! Jag ska snart också åka på semester, men jag ska åka till kylan☺️ men sen blir det till värmen😊
nouw.com/almasfoton
EYDE
EYDE,
GAAHH! Avundsjuk..
nouw.com/eyde