fransförlängning

För ungefär två veckor sedan gjorde jag fransförlängning första gången. Herregud vad nervös jag var inför detta, man har ju hört så mycket skräckhistorier. Men jag ville prova då jag är lat med smink och har rätt så korta fransar. Jag gick till Hanna på nailartbyhanna, det är även hon som gör mina naglar.

Ett första set tar lite längre tid, ca 2 h (lite mer). Man ligger i en "säng" och får blunda under hela tiden. Jag fick lite myror i benen för jag kunde inte somna. Men alla mina vänner som gör säger att de älskar den tiden för de somnar så lätt. Men annars småpratade jag med Hanna under tiden så det var helt okej. Det hon gjorde var att sätta en frans på de färdigvuxna fransarna. Detta för att de orkar bära upp en sådan frans. De som gör "fel" sätter dit på fransar som ej är färdigvuxna och då blir det en vax-effekt, dvs att de dras bort och växer inte ut igen.

Jag var SÅ nöjd över resultatet och det blev mycket bättre än jag trott. Det ser naturligt ut och nu två veckor senare sitter de fortfarande många fransar kvar. Haha, jag kommer aldrig vilja sluta med detta... Man ser fixad ut hela tiden =) Tips om ni vill göra detta: Gör det inte överdrivet. Det fulaste jag vet är när folk har mattan på ögonfransarna. DVS, inte alls naturligt och överlånga.

Denna gång valde jag att inte sätta dit jätte många fransar och inte jätte långa. Men nästa gång vill jag nog ha LITE mer, för nu har jag vant mig lite.

Men om ni ska göra detta innan nyår etc borde ni boka hos Hanna via hennes nummer: 070 685 1101

Mer om priser etc? Det hittar du HÄR

Gillar

Kommentarer