Framme i Siem Reap

Hej ifrån världens segaste wi-fi! Igår kom vi fram till Siem Reap efter en otroligt smidig resa för en gångs skull. Taxin hämtade upp oss 06.45 utanför vårt boende och sedan kom vi jätte snabbt till flygplatsen då det inte var några köer. Vi hade gott om tid på flygplatsen och klappade oss själva på axeln för det, då saker alltid tar längre tid än vad man tror med säkerhetskontroller osv.

Det tog 50 minuter att flyga hit, och buss hade tagit 12 h... Det kändes smidigast för oss att ta flyg just hit då det kostar mycket mer med visum vid gränskontrollen om man tar buss. För oss kostade det 30 dollar med ett visum här i Kambodja (alla som kommer hit måste ha det). Men det fixar man när man kommer till deras flygplats. Sedan taxi till vårt förbokade hotell och vi kunde äntligen pusta ut.

Siem Reap är otroligt fattigt och väldigt väldigt slitet. Men alla människor här är så otroligt snälla och hjälpsamma. Thailand har verkligen förstörts, eller lokalbefolkningen har i alla fall blivit det av turismen. Här tror vi nästan något är fel när de är SÅ snälla mot en, men icke: Alla är så. Igår utforskade vi gatorna lite och stannade för att dricka en kanna sangria för att svalka oss i den hettande värmen, vardags lyx. Idag ska vi besöka Ankor Wat, som är anledningen till att vi faktiskt är här.

Dock blev det en lång sovmorgon idag för vi är så trötta. Men snart ska vi ta oss upp och äta frukost. Puss och kram!

En liten mysig marknad vi gick förbi igår.

Gillar

Kommentarer

isaaa_,
skulle också flugit, helt rätt!!
isabyl.devote.se
anna.hallin
,
Ni måste se templet Ta Prohm!! Så jävla coolt
minkampmotanorexi,
Så härligt att man får läsa det känns typ som man är där lite
nouw.com/minkampmotanorexi
tovvsans
tovvsans,
åh vad roligt!
nouw.com/tovvsans