frågestund del 3 svar

OM MIG

Hur håller du ditt hår i den silvriga/kalla tonen?
Går till min frisör var 8:e vecka ungefär. Det är svårt att behålla den silvriga tonen då det är konstgjorda pigment. Men förutom det så använder jag färgbomb 1002, grym faktiskt! Kör även med lite silverschampo då och då.

Hur lång är du?
1.70 cm =)

Vilken är den godaste maträtten du vet?
Vilken svår fråga! En riktigt saftig kyckling, fräsch sallad och sötpotatis är verkligen mums. Men gillar det mesta och har faktiskt ingen speciell rätt jag cravar.

Hur ser du på skönhetsidealen för tjejer?
Det existerar men allt handlar om att vara stark i sig själv för att kunna stå emot all hets. Jag tror att dom som gör flera ingrepp inte har så stark självkänsla och dom tror att dom kommer må bättre om dom förändrar sig själva. Men egentligen handlar det bara om en själv. Att acceptera sig själv för den man är. Du kan förändra hela ditt utseende om du vill, men kommer det göra dig lyckligare? Nej. Vi alla är fina som vi är och hur jävla tråkigt hade det inte vart om vi alla såg likadana ut? Kom igen nu, lite girlpower. Ett par större tuttar kommer inte göra dig lyckligare.

Jämför du dig mycket med andra tjejer?
Nej det tycker jag inte. Jag tycker att jag är bra och snygg som jag är. Men karriärsmässigt kan jag se upp till andra kvinnor och ha en vilja att sträva dit, men inte utseendemässigt.

Vad ville du jobba med när du var liten?
Ville nog bli fotbollsproffs haha!

Beskriv dig själv med 3 ord
Social, lättsam men samtidigt bestämd när jag behöver vara det.

Vad hade du tagit med dig till en öde Ö?
Kamera, killen, bikini & solglasögon.

Om du bara får äta 3 saker på en dag, vad?
Keso, kyckling & avokado.

4 bekännelser
Jag är hon som inte tål när folk pratar om äckliga saker vi matbordet. Jag TÅL inte att se mögel, blir illamående och vill spy av att se det. Om jag får en kärna i min clementin åker hela i papperskorgen, det gör mig också illamående haha. Jag är en shoppaholic...

Vilken roll har du under en middag med tjejkompisarna?
Beror nog på vilka jag är med men jag pratar alltid, skrattar och lyssnar. Älskar att ha livliga diskussioner och prata om allt mellan himmel och jord. Är väldigt öppen och delar gärna med mig av roliga historier.

Är du den öppna/vilda eller mer "tillbakadragna" tjejen?
Öppen och vild om det är fest haha.

Vad har du högst upp på listan till tomten?
Vänskapsknuten ifrån Svenskt Tenn.

3 högsta drömmar?
Att bli framgångsrik, köpt en fin lägenhet inom 5 år och hittat ett lugn i mig själv.

Hur var dina år på gymnasiet?
Till och från. Lärde mig mycket om mig själv, träffade vänner för livet och presterade väldigt bra de sista två åren. Första året kom jag i sämsta klassen, hade bara 2 killkompisar typ och saknade mina gamla klasskompis ifrån grundskolan.

Om du skulle få gå på en dejt med vem som helst (känd) vem skulle det vara och varför?
Justin Bieber, för att innan jag dör ska hänga med honom hehe.

Om du hade vunnit 10 miljoner hur hade du spenderat dem?
Köpt en nice lägenhet.

Gillar du salt eller sött?
SALTA GODISAR!

Hur spenderar du helst en söndag?
Brunch, kompishäng och filmkväll.

Bor du hemma?
Ja det gör jag.

Gillar

Kommentarer

Idaellinor
Idaellinor,
vart ifrån är den blåa jeanskjolen ifrån? SÅ snygg!!!!
nouw.com/idaellinor
elinskoglund
elinskoglund ,
Zara 😃 Åh tack visst är den!
nouw.com/elinskoglund
Hanna
,
Ville bara säga att jag tycker att du verkar vara en sådan himla fantastisk människa. Jag fullkomligt ÄLSKAR din blogg och du inspirerar verkligen så mycket! Helt övertygad om att du kommer komma långt.. Kram
elinskoglund
elinskoglund ,
Men alltså going, blir så glad <3 Tack tack tack! Kram på dig
nouw.com/elinskoglund
Manda
,
Hur förhåller du dig till rekonstruktion efter mastektomi i samband med bröstcancer, det har ingenting med osäkerhet att göra?
nikelinds
nikelinds,
Oj, vad märkligt att se dagens skönhetsideal som en fråga på individnivå. Skönhetshetsen är ju verkligen en samtidsfråga som handlar om strukturer och normer i ett stort perspektiv och får en hel generation unga tjejer att må dåligt. Det är väldigt okunnigt att mena att det handlar om att vissa individer har dålig självkänsla och att det är deras ansvar att inte påverkas av all reklam, artiklar och perfekta bilder som florerar.
nouw.com/nikelinds