frågestund del 1 - kärlek

Kärlek 

Om jag inte minns fel så har du & din pojkvän varit ifrån varandra en längre tid under erat förhållande? Min pojkvän och jag ska vara ifrån varandra i 5 månader framöver, nu har en månad gått.. Tänkte mest höra hur ni har klarat att vara ifrån varandra, hur man hanterar det osv? Kram
Hej du! Allt går om man bestämmer sig för det och 5 månader är ingenting av era liv tillsammans. Bara du är säker på din partner och att ni litar på varandra så kommer det inte vara några problem. Försök att höras varje dag och dela med er av vad ni gjort under dagen - det är viktigt att inte tappa det, berätta småsaker som händer. Typ att du halkade när du sprang till bussen, eller att du började gråta till något tv-program. Du fattar vad jag menar! Annars blir det lätt att man glider ifrån varandra om man bara frågar "hur mår du", "vad gör du". Jag lever i ett distansförhållande och han har vart på en långresa 3 månader och jag med. Allt går som sagt om man vill. Kram!

Vad kan man hitta på för något i ett förhållande? Känns mest som att jag och min kille ligger hemma.
Gå ut och ät, träna tillsammans, kolla bio, häng med kompisar ihop, åk på småresor, shoppa, fika, gå på spa... Allt som du gör med en kompis ska du kunna göra med din pojkvän.

Har du bra relation till din familj?
Ja det har jag verkligen. Mina föräldrar (och pojkvän) är dom som står mig närmst i hela världen, jag berättar typ allt för dom. Mina syskon är mitt allt också, såklart. Saknar min bror varje dag som bor i en annan stad och pluggar. Min syster är 15 och fortfarande min lilla bebis, jag vill inte ta in att hon börjar bli stor...

När tror du att du och Harald kommer att flytta ihop? Var vill ni bo?
Ingen aning om jag ska vara ärlig..., förmodligen när han har pluggat klart i Lund. Det är väldigt svårt att planera något sådant när vi inte vet vad vi vill göra i framtiden. Men självklart kommer vi att flytta ihop en dag!

Vad är det mest romantiska han har gjort för dig?
Han är nog inte världens mest romantiska personen (but I love you anyway) men jag älskar när han gör småsaker, för jag ser det stora i det. Som när han köper blommor. Bara tanken av att han gått till en blombutik och valt ut blommor som han tror jag gillar gör mig varm i hjärtat. <3

Hur hanterar du svartsjuka?
Jag är inte svartsjuk för jag litar på Harald till 110%. Om man är svartsjuk känner man inte tillit till sin partner eller så speglar man sitt egna beteende på förhållandet. Satsa på tilliten!

Tror du att du och H kommer gifta er?
Klart man tänkt tanken men inte lagt så mycket kraft på det. Vi får ta det som det kommer! Tycker det är så löjligt med folk som säger att om man inte vet om man kommer gifta sig kan man lika gärna göra slut. Herregud, alla tänker inte 10 år framåt hela tiden! Vi är unga och har det bra. Giftemål är minst 10 år fram i tiden.

Hur vill du vara som förälder?
Otroligt öppen (vill att mina barn ska kunna berätta allt för mig), kärleksfull, lättsam, sträng men rättvis och snygg såklart hehe.

Kommer/vill du och Harald flytta ihop? Hur tror du det skulle påverka er relation?
Inom det närmsta kommer vi inte att flytta ihop då han pluggar och jag vill till en stad han inte vill till. Men visst hade det vart drömmen, mår som bäst när jag är med honom.

Planerar ni era vardagar tillsammans? Hur ofta träffas ni?
Nej det gör vi inte då vi inte bor i samma stad. Men vi planerar ofta när vi ska ses så att vi inte bokar in någon annat då. Vi försöker att synas 2 helger i månaden.

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Har lite samma inställning som du - allt går bara båda vill. Ska just påbörja ett långdistans förhållande och ja, det är kanske inte det mest optimala men en person som gör en så lycklig kan man ju bara inte släppa iväg 😊
nouw.com/jenniifersplace
ISA,
så roligt med Q&A. Ni är verkligen megafina <3
isabyl.devote.se