förhållande på distans

hur håller du och din pojkvän kontakt de dagar då ni inte träffas? smsar ni hela tiden eller ringer ni varandra då och då? svara gärna i ett inlägg. måste bara säga att jag älskar din blogg, du känns som en förebild för mig!
Vill börja med att tacka, jag blir så glad när jag får höra att jag är en förebild. Det är svårt att tro på! Men fantastiskt också. Till frågan: Vi håller kontakten genom att höras av lite då och då. Varje dag måste vi prata, annars blir vi irriterade på varandra. Men vi är inte det paret som smsar hela tiden eller ringer varandra varje timme. Jag tror det där handlar om att lita på varandra. Ha förtroende och veta att vi VET att vi hör ihop och därför behöver vi inte ständig bekräftelse. Att kunna lita på varandra är ett måste när man inte längre bor i samma stad. Jag kan inte gå runt och vara svartsjuk, för då går jag i bitar. Då kan inte jag leva ett normalt liv. Jag erkänner: Jag har perioder då jag är svartsjuk. Jag gissar att jag inte är ensam om det. Men då försöker jag att tänka bort tankarna, prata med honom och även hålla den där svartsjukan inom mig. För det är bara hjärnspöken. Killen har ju valt mig och han älskar ju mig. Om han skulle göra något dumt = Då är han inte värd mig. Ni förstår hur jag tänker? Tjejer, var med killen som avgudar dig. Men jag älskar att prata med honom och jag hade gärna gjort det hela dagarna. Men man måste leva vidare sitt liv och skaffa rutiner som passar in i ens vardag. Nu leddes denna frågan in i någon svartsjuka fråga. Men jag tror att det är anledningen till varför många distansförhållanden inte fungerar, för att svartsjukan tar över.

Hur längesedan var det ni sågs senast?
Innan han kom hem igår så var det 2 veckor sedan =) Men den gången var det i 3 dagar och då hann vi knappt prata för att det hände så mycket saker runt omkring oss hela tiden. Fester, träffa kompisar i stora sällskap osv osv. Förstår ni hur jag menar? När man längtar efter att träffas men när man väl träffas så hinner man knappt njuta. För att allt går så himla snabbt. Dessa dagar ska vi dock njuta och jag åker till han i helgen. Då ska vi ha egentid och bara hångla tills vi får ont i läpparna. 

Puss på er! 


Gillar

Kommentarer

sarahjohanna
sarahjohanna,
Har själv distansförhållande, dock bara på en timme mellan städerna och vi ses varje helg, men efter snart 3 år är det fortfarande EXTREMT jobbigt de på söndagarna när vi åker ifrån varandra. Hon (ja jag är tsm med en tjej =) ) går i skolan och givetvis kan jag vara där när hon är i skolan, men man uppskattar som du säger varandra mer när man ses mer sällan och vi smsar bara oftast nu för tiden, blir aldrig så mkt prat i telefon.. Usch distans är jobbigt men man blir så mycket självsäker i sig själv samtidigt!! :*
nouw.com/sarahjohanna
elinskoglund
elinskoglund ,
Vad härligt att höra att distans även fungerar efter så lång tid! All lycka till er. Kram!
nouw.com/elinskoglund
linnea.lt
,
Hej Elin! Har läst din blogg en ganska lång period och tänker inte sluta med det. För precis som de flesta andra kommenterar så blir du som en slags förebild, eller jag känner iaf igen mig i det du skriver och det är SÅ skönt. Jag har också ett långdistansförhållande, jag flyttade till Lund för studier och han till Växjö för studier, so I know your feeling! När jag tänker på honom och längtar efter honom brukar jag gå in på din blogg och läsa inlägg som detta. Det får mig att må bättre och får mig att jobba på mig själv! Du är grym Elin! Fortsätt köra på det du gör! Du kommer att gå långt!!!! Kram!