Födelsedagsmiddag @ Hello Monkey

När jag fyllde 21 år, för en månad sedan ungefär, så firade jag och min familj min födelsedag dagen innan. Jag hade bokat bort på Hello Monkey Linnégatan då jag hört mycket gott om stället. Vi startade middagen med en fördrink, det blev en fläder-mojito som var riktigt god.

Min syster var på plats, lilla gullunge! Tyvärr så var inte min bror med i år då han bor i en annan stad. Förra året när jag fyllde år så hade min familj överraskat mig med att ta hem Fredrik, så när vi kom till restaurangen så satt han där. Så glad jag blev! <3

Maten där var helt magiskt god! Lite pricy för så lite mat men det var en otrolig smakupplevelse. Här ovan ser ni sashimin, råbiffen och pilgrimsmusslor. Vi beställde in typ alla förrätter på menyn och delade på.

Jag och min fina kille. Han kom hem ifrån Lund för att vara med och fira mig. Jag älskar att det finns någon som gör allt för mig och alltid stöttar mig. Han är verkligen min stora kärlek!

Denna tonfisk till varmrätt måste ni bara prova. Så otroligt magiska smaker.

Jag tog kokos-glass och kaffe/baileys till efterrätt. Ett perfekt avslut på en fin kväll.

Me an my lovely mommy! Jag älskade maten på restaurangen med servicen var tyvärr ganska dålig. För det första blev vi placerad på ett högbord med "barstolar" som man satt på. Det är väldigt obekvämt att sitta så och vi frågade om vi kunde sätta oss vid ett annat bord som stod ledigt. Men enligt servitören så var det bordet redan bokat. Men det sällskapet kom först när vi skulle gå. Jag har själv jobbat inom restaurang-branschen under 3 somrar och vet att man prioriterar alltid det första sällskapet. Det viktigaste av allt är att gästerna ska känna sig nöjda. Samt det hade inte varit några problem för dem att låta oss sitta oss där. Det bordet stod liksom tomt under flera timmar.

Sedan efter 2,5 h så uppmanade servitören oss om att vår "tid var slut" och att "bordet skulle gå till nästa sällskap". På riktigt? Om man köpt mat för flera tusentals kronor så ska man inte bli behandlad på det sättet. Hon hade även 15 minuter tidigare låtit oss beställa efterrätt som vi satt och åt. Hon ska ha koll på när nästa sällskap kommer och i sådana fall inte låtit oss beställa efterrätter om det var så bråttom. Oförskämt att man ska behöva "slänga i sig" sista rätten för att dom klantat sig? Om jag hade hamnat i den situationen så hade jag sagt till det nya sällskapet att "Ert bord är snart ledigt men ni får gärna ta något att dricka i baren under tiden!". 

MEN, om man bortser ifrån det så var det en bra kväll. Hade ju mitt bästa sällskap & maten var grym. Men servicen gör så mycket när man är ute på restaurang.

Gillar

Kommentarer

Linneaoline
Linneaoline,
Detdär ser ju lite för mysigt ut ! 😊
nouw.com/linneaoline
ISA,
Ser ut som en toppenkväll! bästa drinken med förövrigt <3
isabyl.devote.se
f
,
mikket fin family