Flyttar denna vecka... 


Minst sagt kaos i mitt huvud denna vecka. Det är denna vecka vi flyttar ut ifrån vår lägenhet. Imorgon kommer flyttfirman och magasinerar hela vårt boende, tills vi renoverat klart det nya. På torsdag kommer flyttstäd och på fredagsmorgon lämnar vi ifrån oss nycklarna. Känns så galet att lämna denna lägenhet? Precis när man börjat känna sig hemma? Men det var ett val och jag ångrar inget. Den nästa lägenheten är ett snäpp bättre än denna till och med. Dock en totalrenovering där med.

I helgen ska jag bo lite hos Ellinor, för att hinna umgås med henne innan julen. På söndag tar jag tåget till Göteborg för att vara där i två veckor med min familj och fira jul. Jag & Max är utan boende fram tills 28:e december (då flyttar vi in på longstay-hotell i 2 månader) så jag valde att åka till Göteborg tills vi flyttar in på hotell. Kommer kännas konstigt att vara ifrån min pojkvän så länge, men detta blev det mest praktiska att göra.

Jag har börjat beställa hem de flesta julklappar. Jag försöker att vara ute i god tid, då man inte vill gå runt i butiker just nu och trängas. Men det är så svårt, lika svårt som alltid, att komma på vad man ska köpa till sin mamma & pappa. Det är det svåraste tycker jag? Har dock en liten idé vad jag kan ge min pappa, men mamma... Nope. Står helt still. Blir inte enklare när hon säger att hon inte önskar sig något, haha.

Nu har jag betat av min mailkorg hela förmiddagen och tänkte nu börja packa ner det sista i flyttkartonger. Ikväll kommer en Youtube-video upp också, med uppdateringar från sommarhuset.

Kram!


Gillar

Kommentarer

mathildaheimer
mathildaheimer,

Känns alltid så lustigt när man ska flytta. Speciellt när man ser allt i kartonger i en snart tom lägenhet. Lycka till med ert nya boende när ni får flytta in! 😊 <3 <3

nouw.com/mathildaheimer
Ellendelin
Ellendelin ,

Ska bli så spännande att följa eran nya resa. Jag älskar eran nuvarande lägenhet, ska bli så kul hur ni kan förvandla den nya!

nouw.com/ellendelin
Lycklig
Lycklig,

Varför flyttar ni? 😊

nouw.com/lycklig
Johannagrahn
Johannagrahn,

Åh fy att vara ifrån sin kille så länge haha, det är fasiken strongt 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❣️❣️

nouw.com/johannagrahn
juliadoessfitness
juliadoessfitness,
Designmodern
Designmodern,

Åh ser fram emot videon om sommarhuset!! 😃

nouw.com/designmodern
Hejhopp123,

Kommer du göra flyttvloggar för den nya lägenheten också? kram

elinskoglund
elinskoglund ,
Absolut. det kommer jag!
nouw.com/elinskoglund