Firar ni jul med er sambo? 

Reklam: Om ni uppger koden "skoglund20" så får ni 20% på alla posters hos Poppy Posters fram till midnatt. Klicka här! Ovan ser ni bilder på vår nya hundkollektion.


Hej på er godingar! Hoppas att ni mår bra. Jag har suttit non-stop framför datorn hela dagen. Spelat in 3 olika samarbeten och skickat iväg fakturor/betalat fakturor. Hade tänkt lägga resten av kvällen på att rensa här hemma och förbereda påsar som ska skickas till Sellpy. Om 2 veckor så flyttat vi ut härifrån, känns galet. Allt gick så snabbt. Vill få iordning på det mesta denna vecka så att jag slipper tänka på det sedan.

Vi har däremot anlitat ett flyttföretag som kommer att hjälpa oss att bära alla flyttlådor och möbler som vi ska magasinera under tiden vi är utan boende & under renoveringen. Älskar vårt moderna samhälle - man kan få hjälp med det mesta. Förra flytten så packade vi och bar alla lådor själva. Vi sa att det där gör vi inte om. Denna gång gick bekvämligheten och vår relation först. Alla huvudvärksmoment vill vi undvika.

Jag åker till Göteborg när vi flyttat ut härifrån och stannar där över jul. Jag och Max firar inte jul tillsammans. Hur gör ni med er partner? Jag tror att tills dagen vi har en egen familj kommer vi att spendera jul på olika håll. Jag kan inte vara utan min familj på julafton och han kan inte vara ifrån sin. Däremot ska jag troligtvis ta mig till Helsingborg och till hans familj om restriktionerna tillåter det, på juldagen. Som förra året. Men just julafton, vill både han och jag vara med våra respektive familjer. Jag firar bara med min mamma, pappa, bror och syster. Det skulle vara super konstigt om inte jag var där för dem.

Nåväl. Nu ska jag röja upp här i lägenheten. Om man spelat in samarbeten hela dagen så kan jag meddela att lägenheten ser ut som ett kaos! Saker prick överallt.


Gillar