finbesök!

Precis haft snyggingen @alicestenlof på besök på kontoret. Älskar när bästa bloggisarna kommer hit och inspirerar! Fotade även henne lite snabbt i mörkret (tacka gudarna för photoshop) så delar med mig av en bild. Denna dag har bara rusat iväg. Provat galaklänningar, vilka ser ni på min snap (skogis95), hittade en drömig som ni får se på galan. Sedan har jag jobbat med en massa smått som jag var tvungen att beta av.

Nu ska jag iväg till gymmet och svettas. Antingen blir det ett body pump pass eller att jag kör själv, lutar mest mot det sista. Kramar!

Gillar

Kommentarer

arvidgustafsson
arvidgustafsson,
ISA,
så fin! skulle hänga massa på kontoret om jag bloggade hos er, haha!
isabyl.devote.se
Maliness
Maliness,
Håller med dig det där med vädret! Jag jobbar som hårdast på vintern så jag kan njuta lite av framgångarna på sommaren, är inte så bra på att ta ledigt utan jobbar alltid 110% men lägger ännu mer energi på det på vintern 😊 Senm det där med att allt är så perfekt när det är sol och varmt stämmer inte. Bodde i Sydney i 9 månader och ja man tröttnar på det speciellt om man har jobb och skola då blir det lite ångestladdat att vara inne när det är soligt ute så fokuset blir svårare haha En grå dag här i Sverige så sitter jag och betar av allt arbete jag inte hunnit med under veckan 😊 Tycker det är skönt med gråa helger ibland haha
nouw.com/maliness
Maliness
Maliness,
Och nu hamnade kommentaren på fel inlägg haha var menat till inlägget under ;D
nouw.com/maliness