finalbidraget l'oreal paris trendsetter 2015

Så här har ni mitt finalbidrag till L’oreal Paris Trendsetter Search 2015. Det känns fantastiskt att jag tagit mig såhär långt och jag står nu i final bredvid några riktigt duktiga tjejer. Och som jag säger i filmen ”det är svårt att motivera sig själv vinsten”. Det är sjukt svårt. Men jag kan inte göra mer än att vara mig själv. Det bästa sättet att lära känna mig måste vara att läsa igenom min blogg. Men även att träffa mig och få se att jag är engagerad och villig att utvecklas.

Jag kanske inte är ett proffs på att promota mig själv framför kameran men det är svårt att förklara via ord hur mycket jag vill bli L’oreal Paris Trendsetter 2015. Jag tror att detta absolut kan vara något för mig. Komma ut i världen, träffa människor, utvecklas och bara få leva.

I filmen nämner jag lite kort om att det har vart ett tufft år. Ja, det har varit för jävligt. Jag känner inte för att gå in på exakt vad som har hänt här men det är bara att bläddra tillbaks ett par månader i bloggen… Många dagar och nätter känns fortfarande tunga men nu finns det även dagar och nätter som känns lätta. Det är befriande för mig. Jag har försökt blunda för den inre smärtan i mig men har nu förstått att jag måste möta den istället. Handskas med det jobbiga. Det är jobbigt att handskas med det och det blir inte lättare på en sekund. Utan det tar ett tag.

Att vinna detta pris hade vart en sådan stor push för mig. Att få ut en belöning för allt slit med bloggen bland annat. Det har varit en sådan rolig resa med min blogg men detta hade verkligen gett mig ett diplom på att jag kan. Sedan att jag faktiskt kan få bekräftat att 2015 kommer bli något roligt. Det kommer hända saker.

Sedan som jag säger i filmen ”jag kommer lägga hela mitt hjärta och själ i detta”. Det kommer jag verkligen. Jag är sådan som person. Om jag får möjligheten, tar jag den. Jag skulle ta emot denna möjlighet med mitt största engagemang och verkligen älska det.

Och ja, jag säger kanske lite fel i filmen men vem bryr sig i slutändan. Jag är inte perfekt, det är väl ingen.

Men vänner. Tack för att ni tog er tid att kolla och jag hade älskat om ni klickade HÄR och röstade på mitt bidrag. Puss på er!

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

Gillar

Kommentarer

l
,
Var kommer den snygga kjolen ifrån som du har i videon?:)
gertrudes
gertrudes,
Gud va duktig du är Elin! Röstat och lycka till <3
nouw.com/gertrudes
dearhanna
dearhanna,
Vad duktig du är! Håller tummarna, du förtjänar verkligen en vinst i den här tävlingen. Du hade gjort det grymt!
nouw.com/dearhanna
elinskoglund
elinskoglund ,
Tusen tack fina du!
nouw.com/elinskoglund
elinskoglund
elinskoglund ,
Tack Gertrude, vad glad jag blir <3 Kram!
nouw.com/elinskoglund
elinskoglund
elinskoglund ,
Jean Paul kollektionen ifrån Lindex!
nouw.com/elinskoglund