fina tisdag

Jag är ju helt galen men är alltså barbent idag? Kände bara att någon måste visa lite hud på gatorna haha... Nej men jag kollade faktiskt ner mot busshållplatsen ifrån mitt hus och såg att flera hade på sig shorts, då ville jag inte vara sämre. Min fina Filippa K kjol som jag fått av Harald fick det bli och en grå lite tunnare tröja samt en bomberjacka. Nu är ju våren här och det blir faktiskt riktigt varmt på dagarna (varmt för att vara svensk vår i alla fall)!

Denna dag kommer bli helt övergrym, jag är så himla taggad på livet. Nu sitter jag på jobbet och balkongdörrarna står öppna och solen lyser in. Känner verkligen sommar-vibbarna i atmosfären. I eftermiddag ska jag på fotokurs igen och efter den gå bort till Haralds mammas lägenhet i stan, som vi ska bo i de närmsta dagarna... Och Harald kommer hem förstås! Har saknar ihjäl mig efter honom och att vi ska vara sambos ett par dagar nu gör ju inte saken värre.

ÅH! Vilken underbar dag. Kram kram kram. <3

Gillar

Kommentarer

amandasara
,
hej! undrar bara hur ni gjorde med träning när ni var ute och reste så länge? älskar dessa inlägg, du fyller en med en sån livslust! du kan verkligen få ner din glädje i text så den smittar