filmtips: romantik

Denna sommar bjuder på mycket regn men det ger en även tillfälle att ligga inne och mysa i soffan framför en film. Gud så härligt det kan vara!

1. Jersey Girl - Jag älskar denna film då den är otroligt mysig, sorglig och samtidigt nära till skratt och gråt. En riktig klassiker. Den handlar om en man där hans karriär får en plötslig vändning, en oväntad tragedi drabbar honom och hans enda måste blir att ta hand om sin dotter. Väldigt sevärd!

2. The Longest Ride - Denna såg jag häromveckan och den handlar om en kille som rider tjurar och en tjej som är duktig i skolan och älskar konst. Deras vägar möts och de blir förälskade men påvägen dit händer en massa saker. Den är väldigt klyschig och förutsägbar, men visst kan sådant också vara härligt ibland?

1. Age of Adeline - Handlar om en ung kvinna som är född i början av 20-talet och efter en olycka händer det omöjliga: Hon slutar att åldras. Efter många ensamma år, möter hon en man som försvårar det ensamma livet hon bestämt sig för att leva. Den är fantastisk!

2. Good luck Chuck - En väldigt rolig romantisk komedi som man gärna ser fler än 1 gång under sin livstid. Den handlar om Chuck som har en förbannelse över sig att varje tjej han träffar faller för en annan kille. Han blir populär bland ensamstående kvinnor som hört ryktet: Sov med Chuck en gång och nästa människa du träffar kommer att vara din sanna kärlek.

Gillar

Kommentarer

ellenahlstrom
ellenahlstrom,
Så bra tips! Mina favoriter är The notebook, Letters to Juliet, The proposal & Förr eller senare exploderar jag 😊
nouw.com/ellenahlstrom
angelinaindigo
angelinaindigo,
Har inte sett några av de här, så tack för tipset! 😊 Brukar inte gilla romantiska filmer men en favorit är ju Cruel Intensions. Sett den?
nouw.com/angelinaindigo
tovvsans
tovvsans,
jättebra tips!
nouw.com/tovvsans