fashion week outfit day 2

Väska - Balenciaga / Kjol - Jean Paul Gaultier / Solglasögon - Céline / Tisha - Gina Tricot / Skor - Birkenstock

Såhär knallade jag runt igår på Fashion Weeks andra dag. Eftersom att man ständigt går runt och står upp under dessa dagar så hade jag så himla ont i fötterna så mina birkenstock fick åka på. Skönaste skorna som finns!

Men gårdagen då? Vi var på ByMalina, Filippa K, Carin Wester & Cheap Mondays visningar och favoriten var nog upplevelsemässigt (och min smak) ByMalina. Hade gåshud under visningen för den var så härlig. Sedan älskar jag Filippa K, det fanns några godbitar jag bara vill springa och köpa NU!

Efter Cheap Monday så tog vi ett glas vin med Caroline och Linn. Sedan gick jag och @gertrudes till Nosh & Chow och hade en grymt rolig natt. Vi sov typ 3 timmar inatt då klockan var ställd på 6, tog tåget vid 7 och sov mig igenom resan. Nu sitter jag hemma i mitt kök och jobbar ikapp. Redigerar mängder med bilder & svarar på mail. Det har vart grymt väder i Sthlm och nu kommer jag hem till regn och rusk. Så vill helst av allt bara lägga mig i soffan med mitt täcke och kolla en härlig film.

Vi hörs sedan kommer uppdatera er med MÄNGDER av inspo. Puss!

Gillar

Kommentarer

e
,
snygg as usual