fashion 2015

RED ORANGE: I min drömvärld kommer 2015 bestå av mycket "red orange". En färg som får mig att bara sprudla av glädje. Mer färg åt folket! Matcha med någon mer behaglig färg, som beige, och ha detta till både vardags och fest. 

JUMPSUITS: Sedan kommer vi till denna härliga trend igen, men nu är den utvecklad - Jumpsuiten! Klä dig i detta till både fest och vardags. Det roliga är att alla kan klä i det. Vill du att dina ben ska se längre ut? Ta på dig jumpsuiten med utsvängda ben och ett par klacskor. Det är alltså 70 talet som är tillbaks och det tackar vi för. I vår kommer vi se mycket mönster och gärna dragkedjor till det. Utöver detta vill jag se mycket matchande dräkter. Byxor och blusar i samma tyg och mönster. En trend som jag tror kommer att explodera år 2015. 

Tänk dig: Jumpsuiten i mitten. Till det en pälsjacka (gärna fake) hängandes över axlarna, klackskor, naglar färgade i "red orange" och en clutch i handen. Stora solglasögon och fredag. Ta ett glas på någon uteservering och ÄLSKA 2015. Bara jag som längtar? 

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

Gillar

Kommentarer

natalie.alex,
wilmasjolen
wilmasjolen,