Få snabb hjälp med halsfluss-test

I samarbete med Dynamic Code

Jag är en av dem som får halsfluss flera gånger per år. Efter att ha haft det minst 20 gånger i livet så vet jag exakt hur det känns när jag får det. Jag minns när jag hade det i december och läkaren sa till mig "Nej detta är inte halsfluss" och han vägrade att göra ett snabbtest. Han såg inte att jag hade halsfluss för det var i ett för tidigt stadie. Men jag visste att jag hade det för jag känner symtomen direkt. Tillslut sa han att han kan göra ett odlingsprov i min hals och det skulle ta 3 dagar att få svar på det provet. Jag var sängliggandes i 8 dagar och mådde så sjukt dåligt. Sedan ringde läkaren mig efter 3 dagar och sa "Ja vad är det man säger, kunden har alltid rätt. Visst har du halsfluss". Herregud vad irriterad jag blev - för om jag bara hade fått antibiotika direkt så hade jag sluppit de där extra dagarna i sängen.

Jag blev så glad när jag hörde att Dynamic Code släppt ett halsfluss-test. Det du gör är att själv ta ett prov i din hals och sedan skickar tillbaka testet till Dynamic Codes laboratorium (postar du testet en vardag så har du testsvaret dagen efter), förpackningen funkar som returemballage. Inom några timmar får du ditt testsvar och möjlighet till digital rådgivning från en läkare om hur du ska behandlas. Du slipper alltså att ta dig till vårdcentralen i feber och du undviker att smitta andra. Testet är över 97% säkert vilket känns väldigt tryggt. Jag som är van med att ha halsfluss kommer att ta detta test så fort jag känner symtomenNi har säkert sett Dynamic Codes olika tester på apoteket. Det finns för olika könssjukdomar, vinterkräksjukan, urinvägsinfektion osv. Har ni provat testen innan? Detta halsfluss-test kommer jag alltid att ha hemma då jag får halsfluss såpass ofta. Och om jag är nojig kan jag ta ett test, utan att behöva åka till läkaren.

Såhär går testet till

1. Beställ hem ett Halsfluss test från Dynamic Code på nätet HÄR.

2. Följ de tydliga instruktionerna och ta testet.

3. Skicka tillbaka testet. Förpackningen funkar som returemballage.

4. Dynamic Code analyserar ditt testsvar i sitt kvalitetssäkrade laboratorium i Linköping.

4. Du hittar ditt provsvar online med din personliga kod du får.

5. Vid behov hjälper dem dig vidare med en digital vårdgivare


Testet kostar 249 kr, en rätt billig summa för att slippa vara sängliggandes i onödigt många dagar enligt mig. Om du vill läsa mer om testet eller beställa hem det, för att vara förberedd. Kan du göra det här! När jag fick förfrågan om detta samarbete blev jag så glad - för halsfluss är verkligen mitt andranamn... Detta test kommer alltid att finnas med mig i framtiden!


Gillar

Kommentarer

jonna
jonna,
Superbra! Ska nog testa detta när jag väl får en symptom själv... tack! <3 Fina bilder också 😉
nouw.com/jonna
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
måste nästan testa och köpa hem så det finns till framtiden, super bra ju!
nouw.com/majanilssonlundstrom
helenenordvik
helenenordvik,
Super bra 😊 fine bilder!
nouw.com/helenenordvik