ett eget skrivrum

3 ifrån Nerja i somras, som får mig på så himla bra humör. Älskar ljuset i bilderna, längtar efter att åka utomlands igen och fota en massor!

Godmorgon soliga lördag! Mår ni bra? Igår avslutades dagen på gymmet och sedan var jag helt själv på kvällen. Lagade kyckling, sötpotatis och rotfrukter. Satte på en film och bara myste. Det var faktiskt väldigt avslappnande och behövligt. Jag kan får ur mig så mycket tankar/inspiration när jag är helt ensam, det är som att jag omslutas av mig själv och kan på riktigt sitta och skriva flera A4 sidor på word. Får ur mig allt som sitter och gnager. 

När jag blir stor och har en fin lägenhet med min familj, ska jag ha ett eget skrivrum dit bara jag har tillgång. Helst ska det rummet ha en fransk balkong också. Så att jag ska kunna öppna upp, låta solen smita in och få rummet att lysa upp. Gardinerna ska vara långa, vita och så ska jag ha en stor vas där det alltid ska vara färska blommor. Jag ska ha en bokhylla fylld med tjocka böcker skrivna av inspirerande kvinnor och så ska var det vara värmeljus överallt, så det doftar avkopplande. Som ni märker, jag har allt planerat. <3

Nu ska jag fylla på min kaffekopp och sedan planera min dag, ikväll blir det tjejkväll då fina Jossan fyller år. Kram!


Gillar

Kommentarer

e
,
åhh<3
sofiecarolines
sofiecarolines,
åh fina bilder!
nouw.com/sofiecarolines
eliiniish
eliiniish,
men åh vad underbara bilder!! du är så otroligt vacker !
nouw.com/eliiniish
elinskoglund
elinskoglund ,
Men gud, tack <3
nouw.com/elinskoglund