Ett dygn på Urban Deli

Igår efter ett intensivt (men sjukt kul) dygn i Stockholm, som jag ska berätta om i nästa inlägg, checkade jag in på Urban Delis hotell på Sveavägen som heter Hotel With. Jag bodde här i höstas också och älskar verkligen detta ställe. Det känns så hemtrevligt och somnar alltid så gott i deras sköna sängar. Detta hotell ligger alltså under Urban Delis restaurang, så det är under marken. Det är helt ljudisolerat och inga fönster. Då det blir knäpptyst och mörkt när man ska sova. Förresten, älskar ju marmorbadrummet...

Idag ringde klockan vid 7.45, då hoppade jag in i en dusch och gick sedan upp till Urban Delis magiska frukost. Alltså ser ni? Dom har verkligen allt du kan tänka dig. Jag, @Yayas och @joannafingal hade en mysig morgonstund. Sedan fick vi sällskap av @joannajohansson och @pdotter. Min lilla Elli blev jätte sjuk inatt. Tycker så synd om henne! Förresten, ni kan käka frukost här vilken dag i veckan som helst. Hur mysigt att göra med sina kompisar en helt vanlig torsdag i livet?

Sedan gick jag och Joanna bort till kontoret där vi har jobbat på hela förmiddagen. Jösses, mycket att ta tag i idag känner jag. Ska snart spela in en kampanjfilm, jag ska styla mitt hår. Spännande... Nej men först blir det att köpa med sig en liten sallad. Kram så hörs vi sedan!

Gillar

Kommentarer

corneliaolofson
corneliaolofson,
Å nu blev jag sugen på hotellfrukost! ☺️
nouw.com/corneliaolofson
hedddis
hedddis,
Nää fy vad gott!!! <3
nouw.com/hedddis
Caroline Kempe,
Vilket himla mysigt ställe! 😊
carolinekempe.myshowroom.se
natalieco
natalieco,
Badrummet ser så fint ut! Och frukosten såg inte ut att vara så tokig heller 😊
nouw.com/natalieco
kamillahaaland
kamillahaaland,
så fint sted og bilder!! 😊
nouw.com/kamillahaaland