EN THROWBACK

2011, det nya året var kommet. Jag kom hem ifrån Thailand, var brun. / Nils, har du vart såhär liten? / Min syster... Frågan är om DU har vart såhär liten. Kommer inte ens ihåg det.

Vi tre var utan tvekan en riktig trio. Jag minns detta som det var igår. Alla kvällar som vi tyckte var så bra bara för att vi hade världens bästa inställning.

Ännu en av kvällarna, Carro and Moi på berget / Min baldejt i 9an! / Jag och min fina Malin var på landet. Haha när jag satt och kollade igenom den gamla hårddsiken hittade jag en massa filmer på oss, eftersom vi har exakt samma humor är detta väldigt roligt att kolla på. Skrattade så jag grät typ.

Någonstans här var det dags att säga farväl till Ebba Pettersson skolan och vårt gäng splittrades, sakta men säkert. Men jag älskar fortfarande alla fina! / Dags att säga HEJ till gymnasiet. Jag och Mallan började samma klass, förstår ni hur dröm det var? Vi hade så roligt. Tills hon bytte skola. 

Sedan kom den dagen jag skulle på avskedsfest för min kompis Viktor. Amanda & Carro hade sprungit och köpt choklad, som vi trevligt kunde ge bort till honom. Jag var klädd i en vit blus och rosa byxor... Allt lånat av Carro. Men jag kommer ihåg att jag kände mig fin. 

Amanda och Carro / Nils (lilla sötis!) och Viktor / Sedan stötte jag på en kille jag tyckte var snygg. Trevligt. Och han hette Harald. Inte visste jag att den festen skulle vara början på ett förhållande, ett väldigt långt förhållande. För om några veckor har vi 3 år tillsammans =) Uch vilka härliga tider. Jag var så nyförälskad! Ler när jag tänker tillbaks. 

Gillar

Kommentarer