en sommar i göteborg

Något nog alla Göteborgare vet om, är att Göteborg är livets sommarstad. Det är här man ska vara på sommaren. Det är här man går runt på gatorna och det sprutar glädje om alla, man känner glädjen. Här kan du få berg-och dalbanor, saltvattensbad och en vibrerande innestadspuls på en och samma dag. Ni som inte bor här: Kan inte ni bara skänka denna fina stad en helg denna sommarn. Så ni får uppleva det jag upplever varje sommar!

Denna sommaren händer det även mycket kul här. Allt från stora konsertupplevelser och idrottsevenemang till konstutställningar. Kampanjen #sommarguiden hjälper dig till en genuin upplevelse av Göteborg och guidar dig genom event och sevärdheter. Idén med kampanjen #sommarguiden är att hjälpa dig som besökare till att få en så härlig upplevelse av Göteborg som möjligt i sommar.

I denna video visar människor upp sin bild av sommar-Göteborg. Jag tycker den är så himla härlig! I
nstagramkontot @goteborgcom kommer flera kända profiler dela med sig av sina personliga tips på hur man upplever det bästa i staden. På kampanjsajten goteborg.com/sommarguiden kommer sommarguidern även att samlas. Funkar utmärkt för dig som redan bor i Göteborg också, för att lära dig mer om staden & för att hitta alla mysiga smultronställen.

En rolig sak är att även du kan dela dig utav dina tips ifrån Göteborg, genom att använda hashtagen "sommarguide" på instagram.

Inlägg i samarbete med Sommarguiden.

Gillar

Kommentarer

Fashionbyemelia
Fashionbyemelia,
åh, älskade Göteborg!<3
nouw.com/fashionbyemelia