en natt på hotell

Igår var det dags för mig att få min försenade födelsedagspresent. En natt på hotell, 5-rätters och kvalitetstid med min stora kärlek! Vi tog först en taxi in till hotellet Pigalle där vi lämnade av oss väskorna. Sedan gick vi en liten sväng på stan och handlade. När vi kom tillbaks till hotellet tog vi en dusch, fixade iordning oss och gick till restaurangen.

Vi började med en cocktail som smakade utsökt. Vet ni hur härligt det är att sitta och prata i flera timmar med den man älskar? Har blivit alldeles för lite av det de senaste.

Vi åt femrätters och delade på en flaska rött till det. Den godaste rätten var bläckfisken, mums!

Efterrätten var också helt magisk. Åh, jag kommer kunna leva på glädjen jag kände igår ett bra tag framöver. Det är tufft att ha ett distansförhållande, det är lätt att glömma bort hur kärleken känns. Men när man verkligen lägger kraft och energi på sitt förhållande, så blir det fantastiskt.

Sedan sov i som två små änglar i världens gosigaste säng. Imorse åt vi en lång och härlig hotellfrukost innan vi skiljdes åt. Han tog tåget tillbaks till Lund och jag gick till jobbet. Som tur är ses vi snart igen. Tack mitt fina hjärta för detta!

Gillar

Kommentarer

johannameluggen
johannameluggen,
Men hur härligt!! Bästa presenten att ge bort en hotellnatt tsm😊 grattis i efterskott!!
nouw.com/johannameluggen
Andreatherese
Andreatherese,
Åh vad mysigt , fick en liknande present utav min pojkvän och det var supermysigt!
nouw.com/andreatherese
medicineinriga
medicineinriga,
Sä himla mysigt det låter!😊
nouw.com/medicineinriga
dearhanna
dearhanna,
Åh, vilken mysig present! Är så imponerad av att ni klarar av distansförhållande, jag är värdelös på det och blir bara grinig och arg..
nouw.com/dearhanna
annalid
annalid,
Det där såg inte dumt ut, riktigt mysigt!
nouw.com/annalid